Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani! Valentina Pelinel a făcut anunţul

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 9:47

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani!

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani!

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani!

  • Dezvăluirea făcută de Valentina Pelinel
  • Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani. Valentina Pelinel a luat hotărârea de a slabi pentru a ajunge la greutatea pe care o avea când era model. Pentru asta, a trebuit să scape de 4 kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Le-am trimis la plimbare, nu că le-am ținut sub control, kilogramele. Erau 3-4 kilogramele cu care mă luptam de câțiva ani. Eu fac sport aproape în fiecare zi, dar problema intervenea la alimentație și atunci, mi-am propus să ajung la silueta mea de model. Și mi-a ieșit până la urmă.

Decizia radicală luată de soţia lui Cristi Borcea, la 41 de ani

Am grijă în general. Îmi place să folosesc foarte mult produse. Sunt adepta încercării produselor noi. Îmi place să aflu informații, să fiu prima care știe despre toate. Acasă folosim foarte multe fiole, seruri de la branduri cunoscute și foarte multe măscuțe.

Reclamă

Uneori se vede pe fața mea dacă am mâncat ceva ce nu trebuia. Bine, se vede și pe corp în timp, dar aici să zici că am ținut în frâu în ultima vreme. Din păcate, pe fața noastră se vede tot, tot ce simțim, tot ce mâncăm, tot stresul. Fața ne dă de gol, n-ai ce să ascunzi”, a spus Pelinel la Antena Stars.

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel a povestit chiar soția afaceristului. Milionarul nu a procedat la fel și cu celelalte femei pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Reclamă

Valentina Pelinel a recunoscut că s-a îndrăgostit de Cristi Borcea pentru că milionarul a fost alături de ea în momentele grele. Vedeta e sigură că greutățile vieții i-au unit și astfel au devenit un cuplu solid.

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”, a spus Valentina Pelinel, conform ego.ro.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”