Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Valentina Pelinel, în plin scandal legat de presupusa amantă a lui Cristi Borcea. Anunţ de ultimă oră

Publicat: 28 iulie 2022, 16:29 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 14:21

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Mediafax Foto

  • Valentina Pelinel a făcut un anunţ de ultimă oră 
  • Cristi Borcea, implicat într-un scandal amoros

Valentina Pelinel a făcut un anunţ de ultimă oră despre un nou copil cu Cristi Borcea, cel care în aceste zile este în mijlocul unui scandal de proporţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hristu Chiacu, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali şi fost jucător de la Dinamo, a lansat acuzaţii incredibile la adresa lui Borcea. Pe vremea când era jucător la Dinamo, Borcea i-ar fi făcut avansuri iubitei de atunci a lui Chiacu.

Actuala soţie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a acordat un amplu interviu în tot acest scandal în care a vorbit despre relaţia pe care o are cu actualul soţ. Mai exact, Valentina Pelinel a spus că nu mai vreau să facă un al patrulea copil cu soţul său.

Reclamă

Valentina Pelinel a făcut un anunţ de ultimă oră despre un nou copil cu Cristi Borcea

Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi„, a spus Valentina Pelinel într-un interviu acordat fanatik.ro.

Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali: „S-a dat la iubita mea şi i-a reuşit!”

Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali. Hristu Chiacu (35 de ani), fostul fotbalist de la Dinamo, a făcut acuzaţii incredibile la adresa milionarului.

Reclamă

Nepotul lui Gigi Becali a dezvăluit că milionarul s-a dat la iubita sa de la acea vreme, Denisa Tănase.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel.

(n.r. despre acuzațiile lui Cristi Borcea) Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a dezvăluit Hristu Chiacu, potrivit gsp.ro.

Acuzat că a furat iubita nepotului lui Gigi Becali, Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi: „Niște tâmpenii!”

Acuzat că a furat iubita nepotului lui Gigi Becali, Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi. Totul a început ieri, după ce Hristu Chiacu a spus că milionarul i-a furat iubita, pe Denisa Tănase.

Denisa Tănase a câștigat premiul de Miss Fotomodel în 2008. După despărțirea de Hristu, acesta a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, însă s-au separat. Din 2013, Denisa este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Cristi Borcea a răbufnit după ce a fost acuzat de Hristu Chiacu. Fostul finanţator din Ştefan cel Mare a avut un mesaj tranşant după ce a fost întrebat de spusele nepotului lui Gigi Becali.

„Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a răbufnit Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei
Diverse • 21 feb., 14:37
FOTO
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Imagine rară alături de Valentina Pelinel
Nicio soţie a lui Cristi Borcea nu a scăpat
Diverse • 5 feb., 14:41
FOTO
Nicio soţie a lui Cristi Borcea nu a scăpat! Ce le-a putut face milionarul român: „În momentul în care le dai femeilor…”