Închide meniul

Decizia uimitoare pe care a luat-o Alina Vidican. Femeia a surprins pe toată lumea. Cum a apărut milionarul Claude

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 15:11 / Actualizat: 22 iulie 2023, 20:12

Decizia uimitoare pe care a luat-o Alina Vidican. La cinci ani după divorţul de Cristi Borcea, vedeta s-a logodit cu prietenul ei, Claude. Decizia a luat-o abia după i-a cerut voie lui Cristi Borcea. După ce a primit binecuvântarea lui Cristi Borcea, Alina Vidican şi milionarul brazilian au luat o decizie radicală. Milionarul brazilian şi Alina Vidican s-au mutat împreună, alături de copiii pe care femeia îi are cu Cristi Borcea, în apartamentul din Miami, pe care fostul finanţator de la Dinamo i l-a lăsat femeii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa, Mariana, scriu cei de la Fanatik.

Cei doi chiar s-au fotografiat alături de copii în apartamentul de lux de la Miami. Cel mai probabil, Alina Vidican şi iubitul său se vor căsători în curând.

Decizia uimitoare pe care a luat-o Alina Vidican. Cristi Borcea a acceptat relaţia dintre Alina Vidican şi Claude

„Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și