Închide meniul
Foto

Decizie drastică luată de fosta iubită a lui Dorian Popa. Ce poate să facă cu cadoul de 100.000 de euro, după drama amoroasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2023, 17:13 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 14:57

Reclamă
Decizie drastică luată de fosta iubită a lui Dorian Popa. Ce poate să facă cu cadoul de 100.000 de euro, după drama amoroasă

Colaj Instagram

Decizie drastică luată de fosta iubită a lui Dorian Popa. Claudia Iosif şi Dorian Popa au decis să se despartă după 11 ani de relaţie. Anunţul a fost făcut chiar de femeia de 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudia Iosif a făcut un anunţ şoc chiar în mijlocul scandalului în care este implicat Dorian Popa. Influencerul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan şi a rămas fără permis de conducere.

Decizie drastică luată de fosta iubită a lui Dorian Popa

Claudia Iosif vrea să uite definitiv de Dorian Popa, cel care i-a fost iubit timp de 11 ani. Astfel, după ce s-a mutat din casa influencerului şi şi-a luat toate hainele, Claudia Iosif a decis să vândă şi maşina de 100.000 de euro pe care a primit-o cadou de a fostul său iubit, scrie cancan.ro. Conform sursei citate, maşina ar valora acum 40.000 euro. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FOSTA IUBITĂ A LUI DORIAN POPA)

Claudia Iosif a anunţat că s-a despărţit de Dorian Popa

Claudia Iosif a fost cea care a făcut anunţul despărţirii pe reţelele de socializare după ce, în urmă cu ceva timp a negat zvonurile unei posibile despărţiri.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Claudia Iosif, pe Instastory.

Reclamă

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.
Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Reclamă 4 / 0/3

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și