Închide meniul
Foto

Decizie drastică luată de tânăra acuzată de infidelitate de trei ori într-un singur an. Anunţul făcut de modelul de 20 de ani

Publicat: 4 iunie 2023, 16:20

Reclamă
Decizie drastică luată de tânăra acuzată de infidelitate de trei ori într-un singur an. Anunţul făcut de modelul de 20 de ani

Decizie drastică luată de tânăra acuzată de infidelitate de trei ori într-un singur an

Margarida "Magui" Corceiro şi Joao Felix / Instagram

Decizie drastică luată de tânăra acuzată de infidelitate de trei ori în descursul unui singur an. Actriţa şi modelul de 20 de ani, Margarida „Magui” Corceiro nu a mai rezistat şi a făcut anunţul că s-a despărţit de Joao Felix. Vestea vine la scurt timp după ce atacantul portughez, cotat la 50 de milioane de euro, şi-a încheiat împrumutul la Chelsea şi se întoarce la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margarida Corceiro a fost făcută praf de fanii lui Joao Felix, după ce a fost văzută alături de mai mulţi bărbaţi celebri. Luna trecută s-a declanşat un adevărat scandal mediatic după ce tânăra, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a fost fotografiată alături de Lando Norris, cunoscutul pilot de Formula 1.

Decizie drastică luată de tânăra acuzată de infidelitate de trei ori într-un singur an

Margarida, care este actriţă şi model, a venit cu precizări şi a dezvăluit că a pus capăt poveştii de iubire pe care o avea cu Joao Felix „cu mult timp în urmă”. A confirmat, în premieră, „ruptura” relaţiei de patru ani.

Eu și Joao ne-am atins obiectivele stabilite împreună, timp de câțiva ani, într-o fază de schimbare, creștere și învățare.

Nu am fost împreună, ca şi un cuplu, de ceva vreme. Sunt destul de norocoasă să fac parte din viața lui. Apreciem toate mesajele celor cărora le pasă cu adevărat la noi. Suntem bine, fericiți și prieteni, așa cum am fost întotdeauna„, a fost mesajul transmis de Margarida Corceiro, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

În ultimul an, tânăra a fost acuzată că l-a înşelat pe Joao Mario de trei ori. Mai întâi, s-a vehiculat că ar fi trăit o idilă cu fundaşul lui Tottenham, Pedro Porro. Aceştia au fost văzuţi îmbrăţişându-se într-un club. Mai mult, au apărut imagini, de după un meci, în care Porro îi oferă tricoul de joc. Ambii au negat că între ei ar fi mai mult decât o relaţie de prietenie.

Acuzaţii grave primite de Margarida Corceiro

„Situația care se petrece este neplăcută. Am o relație specială cu ea și nimeni nu înșeală pe nimeni. Imaginea mea nu va fi pătată așa ușor, cu atât mai puțin de lucruri de genul acesta.

Sunt liber să fac ce vreau. Încetați să mai distribuiți imagini cu noi, pentru că nu asta este realitatea„, spunea Pedro Porro.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul acestui an, actriţa a fost acuzată că şi-ar fi petrecut vacanţa cu Neymar, starul lui PSG. Imediat după ce zvonurile s-au amplificat, brazilianul a renunţat să o mai urmărească pe „Magui” pe contul de Instagram. 1.5 milioane de urmăritori are Margarita pe reţelele sociale.

Cea care este poreclită „Magui” se iubeşte din Joao Felix din 2019. Cei doi s-au cunoscut online şi de atunci trăiesc o poveste de dragoste. La scurt timp după ce relaţia a devenit oficială, Corceiro l-a urmat pe atacantul din naţionala Portugaliei la Madrid. Atletico a plătit atunci o sumă uriaşă în conturile celor de la Benfica, 127 de milioane de euro.

Cu Joao Felix a început să se întâlnească în 2019. Cei doi s-au cunoscut online şi de atunci au trăit o poveste de dragoste. La scurt timp după ce relaţia a devenit oficială, Corceiro l-a urmat pe atacantul din naţionala Portugaliei la Madrid. Atletico a plătit atunci o sumă uriaşă în conturile celor de la Benfica, 127 de milioane de euro.

Joao Felix încă nu a avut nicio reacţie după anunţul despărţirii făcut de Margarida Corceiro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și