Închide meniul
Foto

Decizie radicală luată de o vedetă! Motivul uluitor pentru care s-a lăsat tunsă în faţa camerelor: „Fac orice e nevoie”

Publicat: 13 iulie 2024, 17:13

Reclamă
Decizie radicală luată de o vedetă! Motivul uluitor pentru care s-a lăsat tunsă în faţa camerelor: „Fac orice e nevoie”

Decizie radicală luată de o vedetă! Motivul uluitor pentru care s-a lăsat tunsă în faţa camerelor

Tracy Cortez s-a lăsat tunsă / Colaj Instagram

Decizie radicală luată de o cunoscută vedetă. Luptătoarea de origine americană Tracy Cortez s-a lăsat tunsă în faţa camerelor dintr-un motiv uluitor. Sportiva în vârstă de 30 de ani nici nu a stat pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tracy Cortez urmează să lupte într-o gală care va avea loc pe Ball Arena în Denver. Adversara ei este Rose Namajunas. Lupta din UFC a fost stabilită la categoria 56 de kilograme.

Decizie radicală luată de o vedetă. Tracy Cortez s-a lăsat tunsă în faţa camerelor

La cântarul oficial, cu o zi înainte de marea luptă, Tracy Cortez a avut parte de o surpriză. Nu s-a încadrat în greutate şi a fost la un pas să nu mai urce în ring.

Americanca depăşea cu aproximativ 200 de grame greutatea maximă şi a luat hotărârea drastică de a se lăsa tunsă. Imaginile postate pe reţelele sociale au devenit imediat virale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tracy R. Cortez (@cortezmma)

Reclamă
Reclamă 4

Ce înseamnă 200 de grame? Mi-am spus: ‘Fără ezitare. Fa orice este nevoie! Este o mare oportunitate pentru mine această luptă‘”, a declarat Cortez pentru espn.com.

Tracy Cortez a reuşit în cele din urmă să treacă proba cântarului şi urmează să îşi încerce forţele cu Namajunas. Americanca are un palmares de 11 victorii şi o înfrângere în întreaga carieră de MMA. A pierdut numai la debut, în 2017.

Rose Namajunas este dublă campioană mondială în UFC. În 2022 a trăit o adevărată dezamăgire în momentul în care a pierdut titlul în faţa Carlei Esparza.

Reclamă

Tracy Cortez (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) are nu mai puţin de un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram. Imaginile pe care le postează sunt mereu apreciate de un număr uriaş de oameni.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:45

LIVE TEXTFCSB – Virtus 3-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Băluţă şi Edjouma, primele goluri ale sezonului

21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și