Închide meniul
Foto

O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:28

O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC

O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans

Alice Ardelean şi "Bombardierul" Pascu / AntenaSport

„Bombardierul” Pascu îl testează pe Ovidiu Neveu, Tik Toker-ul care a îndrăznit să-l provoace. „Campioana mondială care se întretine din banii câştigaţi pe OnlyFans e cea mai potrivită pentru Neveu„, este ironia lui Pascu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecată de zece ani să se antreneze în Anglia, Alice Ardelean a ajuns campioană mondială în cuşca de bătaie, după o lupta în Africa de Sud. Luptătoarea face zeci de mii de euro pe o platformă pentru adulţi.

O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. Alice Ardelean vrea în UFC!

Am OnlyFans, toată lumea ştie. Îmi tot scriau băieţii pe internet: ‘De ce nu îşi faci cont pe OnlyFans?’. Am zis ok, hai să încerc.

Se câştigă foarte bine. Trebuie să ştii cum să îţi gestionezi contul, să fii sinceră cu fanii şi să ştie ce cumpără„, a declarat Alice Ardelean pentru AntenaSport.

Alice ajunge şi la câştiguri de 80.000 de dolari în două luni pe OnlyFans. Ce câştigă îmbrăcată în ţinutele sexy, investeşte în MMA. Anul acesta, ea vrea să debuteze în UFC.

Reclamă

Îmi finanţez luptele şi îmi finanţez antrenamentele din OnlyFans. Îmi trebuie să mă duc în America, cine o să-mi plătească drumul până acolo, cine o să-mi plătească mie cazarea? Eu!„, a spus luptătoarea.

Alice are trei milioane de urmaritori pe TikTok şi încă 500.000 pe Instagram.

(Ai întâmpinat probleme? O, da… pentru că este un subiect sensibil şi da, normal, lumea te judecă, dar lumea te judeca indiferent…„, a precizat Ardelean.

Reclamă 4 / 0/3

Alice s-a antrenat cu „Bombardierul” Pascu, luptătorul provocat de Tik Toker-ul Ovidiu Neveu.

Deci, îl iei pe Neveu, te rog… scapă-mă de el. Îl am pe Neveu ăsta pe cap, te rog ia-l şi să se liniştească!„, i-a cerut Pascu luptătoarei.

Dacă trece de Alice, după să vină la mine! Este o propunere bună. Neveu, ce zici? O iei întâi pe Alice şi după aceea te iau şi eu„, a completat „Bombardierul”

Poate vrea să mă ia de nevastă, poate…„, a reacţionat Alice.

Pascu pleacă în Irlanda să-l cheme pe prietenul McGregor în Romania, la gala iFight Heroes din martie.

Este un lucru extraordinar de mare, să îl aducem în ţară, dar nu este chiar aşa uşor„, a declarat Pascu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și