Închide meniul
Foto

Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan alături de fostul iubit. Totul după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 19:17

Reclamă
Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan alături de fostul iubit. Totul după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan alături de Codrin Ştefănescu, fostul ei iubit. Agentul de jucători a decis să se implice în politică pentru a apăra drepturile femeilor din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puţină lume ştie că Anamaria Prodan şi Codrin Ştefănescu au trăit o poveste de dragoste. Au format un cuplu între 1995 și 1996, iar relația era pe placul familiilor lor. Despărțirea a avut loc înainte să apară planuri de nuntă. Doi ani mai târziu, Anamaria Prodan era dusă în fața altarului de baschetbalistul Tiberiu Dolniceanu.

Decizie surprinzătoare luată de Anamaria Prodan alături de fostul iubit

Anamaria Prodan şi Codrin Ştefănescu au rămas în relaţii bune. Bătaia în stradă cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a făcut-o pe vedetă să îşi dorească să intre în politică.

A fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf”, a transmis impresarul, despre Codrin Ştefănescu, pe reţelele sociale.

Eu sunt Anamaria Prodan şi mă bat pentru noi, pentru drepturile noastre, pentru dreptate şi respect. Femeile sunt cele care dau viaţa, noi suntem viaţa„, a fost mesajul pe care tocmai l-a postat pe Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a recunoscut că a primit un ajutor uriaş de la politicianul român.

Reclamă 4 / 0/3

Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce.

Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei. Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

„Este o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România”

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi piele de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii!

Fiind membru fondator al Alianței Pentru Patrie și foarte bună prietenă cu Codrin, pe care mama mea l-a susținut în permanență, l-am rugat să îmi permită ca, împreună cu foarte multe femei de afaceri din anturajul meu, femei puternice, de succes, femei cu povești fantastice de viață, care au luptat pentru ele și au forță financiară, și o dau exemplu doar pe neînfricata judecătoare Mariana Vârgă, să mă lase să construiesc în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România.

Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. și am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților„, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Codrin Ștefănescu, detalii inedite despre relația cu Anamaria Prodan

Codrin Ştefănescu a recunoscut, în trecut, că a fost iubitul Anamariei Prodan. A oferit detalii inedite despre relaţia în care au fost.

Reclamă

Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită„, a declarat Codrin Ștefănescu la o emisiune TV, potrivit libertatea.ro.

Codrin Ștefănescu a recunoscut că a ținut mult la mama Anamariei Prodan. Cunoscută interpretă de muzică populară, Ionela Prodan a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. A fost răpusă, în 2018, de o boală năprasnică.

Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă„, a mai spus politicianul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și