Închide meniul

Declaraţia sfâşietoare a lui Serge Aurier după ce fratele său a fost asasinat într-un club de noapte

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2020, 14:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Declaraţia sfâşietoare a lui Serge Aurier după ce fratele său a fost asasinat într-un club de noapte

DPA Images / John Walton via Hepta

Serge Aurier, dărâmat de pierderea fratelui său

"Era ora 7 dimineața și dormeam. Un prieten mi-a trimis un tweet. Eu am anunțat-o pe mama. Toată ziua am rămas în pat, fără să mă mișc. Au fost momente dificile. Apoi m-am întâlnit cu unul dintre amici, care era cu el", a spus Aurier, pentru La Depeche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moartea lui Christopher Aurier ar fi plecat de la o fată

Se pare că totul a plecat de la o fată, o fostă prietenă a lui Christopher, el fiind împuşcat de noul iubit al fetei.

"Christopher vorbea de mult timp cu o fostă iubită. Noul ei prieten i-a cerut să înceteze, dar nu i-a răspuns. Îl ignora. Ieșise să cumpere mâncare. Când s-a întors, a fost împușcat”, a mai spus Aurier. 

Christopher nu s-a apropiat de performanţele fotbalistice ale fratelui său, el jucând la nivel de amatori. Chiar şi aşa, Serge l-a considerat ca fiind fratele mai talentat.

"Christopher era primul meu fan. Nu eram mereu de acord asupra multor lucruri, dar îmi trimitea mereu mesaje, și în momentele bune, și în cele rele. 

Reclamă

Era mai valoros decât mine, dar eu am fost mai serios. El avea mai mult talent, calități, eu, determinare. Am început acest drum împreună, am crescut amândoi la Lens. Deși era mai mic, a fost primul oprit la selecții", a mai spus Aurier. 

Christopher Aurier a făcut parte din lotul echipei secunde a lui Lens, iar ultima echipă la care a evoluat a fost Tolouse Rodeo. Nu-i plăcea să fie confundat cu fratele lui, Serge Aurier.

"Era bun, nu-i plăcea nedreptatea. Și continua să joace aici, la Toulouse, fără să spună că era fratele meu. Era un duel frumos între noi, o energie care ne împingea înainte”, a încheiat Serge Aurier.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Christopher Aurier a fost ucis într-un club
  • Incidentul ar fi pornit de la o fată
  • Christopher avea 26 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și