Închide meniul

Delia, în formă maximă, înainte de X Factor 2020, singurul din lume care se desfăşoară. "Sper să fie mai îndrăzneţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 august 2020, 14:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Delia, în formă maximă, înainte de X Factor 2020, singurul din lume care se desfăşoară. "Sper să fie mai îndrăzneţi"

Antena 1

X Factor revine în această toamnă

Astfel, în ultimii ani, Delia devenise celebră pentru că avea un antrenor personal, chiar dacă nu ajungea la sală. Aceasta a urmărit cu atenţie sfaturile primite online de la coach-ul ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă pasiune a Deliei este mersul pe bicicletă în jurul locuinţei ei, un lucru pe care îl face de câte ori găseşte un pic de timp liber. Totul trebuie să fie perfect înaintea celui de-al nouălea sezon X Factor.

În curând nou sezon X Factor la Antena 1 #DENEOPRIT

Delia face parte din juriul de vis al X Factor 2020. Ea este cel mai vechi membru şi va lupta alături de Ștefan Bănică, Loredana şi Florin Ristei. Delia este câștigătoarea a două ediții, cele din 2013 și 2018.

”Nu am emoții, sunt nerăbdătoare să începem, să îi văd, să îi ascult. Mă aștept ca din valul acesta nou de tineri să fie mai originali, mai îndrăzneți, mai curajoși și mi-aș dori ca anul acesta să văd mai puține abordări de festival”, spunea Delia, pentru a1.ro, cu o lună în urmă. 

În 2020, audiţiile vor avea loc doar în Bucureşti, nu şi în celelalte mari oraşe din ţară, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Reclamă

"Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. 

Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a spus şi Ristei. 

Noul sezon X Factor va avea premiera în această toamnă, la Antena 1 #DENEOPRIT

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și