Închide meniul

Delonte West s-a angajat la o clinică de reabilitare după ce a pierdut averea de 16 milioane de euro şi a fost surprins cerşind pe stradă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 6:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Delonte West s-a angajat la o clinică de reabilitare după ce a pierdut averea de 16 milioane de euro şi a fost surprins cerşind pe stradă

Ce s-a ales de Delonte West

Facebook

Aici, după ce s-a spus pe picioare, bărbatul ajuns la 37 de ani şi-a găsit şi un loc de muncă, în instituţia de realibitare. "Pentru că avem nevoie de ceva care să ne facă să ne simțim bine, iată-l pe Delonte West. Este încă pe un drum în pantă, dar el îl urcă", spune o angajată a clinicii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

West a jucat în NBA în perioada 2004 – 2012 şi a fost surprins cerşind la finalul lui septembrie. De atunci, Cuban s-a implicat pentru realibitarea acestuia.

Cum au început problemele lui Delonte West

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 16 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucătorid in NBA.

În 2009, au început problemele pentru Delonte, fiind arestat pentru posesie de arme, iar apoi au apărut şi drogurile, dar şi tulburarea bipolară.

Ce spune un fost coleg despre Delonte West

În ianuarie 2020, Jameer Nelson, fostul său coleg de la Saint Joseph dădea detalii de situația lui Delonte West.

Reclamă

”Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa…tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul. Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”, a spus Jameer Nelson.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și