Închide meniul
Foto

Dennis Man, susţinut din „galerie” de iubita lui! Alexandra arată fabulos şi este cea care se ocupă de afacerile fotbalistului

Antena Sport Publicat: 25 august 2024, 10:47

Reclamă
Dennis Man, susţinut din „galerie” de iubita lui! Alexandra arată fabulos şi este cea care se ocupă de afacerile fotbalistului

Dennis Man, susţinut din "galerie" de iubita lui

Iubita lui Dennis Man/ Instagram

Dennis Man a fost susţinut din „galerie” de iubita lui, la meciul cu AC Milan. Alexandra, partenera internaţionalului român care face senzaţie la Parma, arată fabulos şi este cea care se ocupă de afacerile fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut un start de sezon fulminant la Parma. Internaţionalul român a marcat două goluri, în primele două runde. Echipa sa a reuşit să producă surpriza şi a învins-o pe AC Milan, în runda a doua din Serie A.

Dennis Man, susţinut din „galerie” de iubita lui | Cum arată Alexandra

Alexandra Ionela este o prezenţă constantă la meciurile Parmei, pentru a-l susţine pe Dennis Man. Iubita internaţionalului român nu a putut lipsi de la duelul „de foc” cu AC Milan.

Alexandra a postat două videoclipuri cu bucuria fanilor Parmei, din timpul meciului cu AC Milan. Dennis Man şi-a făcut suporterii fericiţi, după ce a deschis scorul după mai puţin de două minute scurse din meci.

Iubita lui Dennis Man a privit meciul alături de alţi fani ai Parmei şi s-a bucurat pentru victoria echipei internaţionalului român. La videoclipurile postate, Alexandra a ataşat mai multe emoticoane sub formă de inimi, în semn de susţinere pentru iubitul ei.

Reclamă
Reclamă
Iubita lui Dennis Man, prezentă la Parma - AC Milan
Iubita lui Dennis Man, prezentă la Parma – AC Milan/ Instagram

Dennis Man şi Alexandra formează un cuplu de mai bine de şapte ani. Iubita internaţionalului român este o fostă Miss Arad şi arată fabulos.

Alexandra l-a însoţit pe Man şi la EURO 2024, de unde a postat mai multe fotografii cu tricoul naţionalei. Iubita lui Dennis Man este pasionată de modă şi conduce bussiness-ul pe care fotbalistul îl are în domeniul vestimentar. Alexandra promovează des articolele pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 18.000 de oameni.

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1

Dennis Man a oferit prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Românul și-a dezvăluit și obiectivul din acest sezon.

Reclamă

După meci, Dennis Man a transmis că a făcut multe greșeli în fața porții, dând de înțeles că nu a fost mulțumit de evoluți sa, din partida cu AC Milan.

De asemenea, românul a spus că obiectivul său este să își ajute echipa în fiecare meci din acest sezon.

Am făcut multe greșeli în fața porții, dar azi am câștigat și suntem fericiți. Este în regulă! Am jucat și am muncit ca o echipă. Obiectivul meu? Vreau să îmi ajut colegii în fiecare partidă, asta mă interesează”, a spus Dennis Man, citat de parmalive.com.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:12

Hermannstadt – FCSB, LIVE TEXT, 22:00! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele probabile

11:46

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

11:29

„Stăpân!” Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

11:07

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Ţările de Jos, live video în AntenaPLAY (12:55)

10:45

Gigi Becali a primit o ofertă pentru un jucător important al FCSB-ului! Răspunsul patronului roş-albaştrilor

10:40

LIVE VIDEOA doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos e ACUM în AntenaPLAY! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și