Închide meniul

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 22:20

Reclamă
Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma - AC Milan 2-1!

Profimedia

Dennis Man a oferit prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Românul și-a dezvăluit și obiectivul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parida dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 2 a noii stagiuni de Serie A.

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1!

După meci, Dennis Man a transmis că a făcut multe greșeli în fața porții, dând de înțeles că nu a fost mulțumit de evoluți sa, din partida cu AC Milan.

De asemenea, românul a spus că obiectivul său este să își ajute echipa în fiecare meci din acest sezon.

„Am făcut multe greșeli în fața porții, dar azi am câștigat și suntem fericiți. Este în regulă! Am jucat și am muncit ca o echipă. Obiectivul meu? Vreau să îmi ajut colegii în fiecare partidă, asta mă interesează”, a spus Dennis Man, citat de parmalive.com.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man are un debut de sezon excelent în Serie A. Românul a ajuns la 2 goluri marcate în cele două etape disputate, până în momentul de față.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1!

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Românii au fost în prim-plan la partida din etapa a 2-a, a sezonului de Serie A.

Reclamă

Man a deschis scorul în duelul cu Milan, încă din minutul 2, cu un șut puternic, din câțiva metri de poartă. De cealaltă parte, Mihăilă a semnat o serie de ratări uriașe, în finalul primei reprize. Meciul dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

După prestația din meciul cu AC Milan, Dennis Man, care a fost înlocuit în minutul 75, a primit nota de 7,5, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. Românul a primit cea mai mare notă din ehcipa Parmei, la egalitate cu Almqvist.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost înlocuit de Fabio Pecchia în minutul 70 al partidei. Pentru prestația sa, specialiștii i-au acordat nota de 6,5.

Din tabăra celor de la AC Milan, cea mai mare notă a fost primită de Cristian Pulisic. Acesta a fost notat cu 7,7 și a fost desemnat omul meciului.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:58 25 aug.

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

0:49 25 aug.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri

0:28 25 aug.

VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

0:23 25 aug.

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”

0:12 25 aug.

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

0:06 25 aug.

Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și