Închide meniul
Foto

Destinul cumplit al Andreei, nepoata lui Mircea Sandu. Doi logodnici i-au murit, iar soţul a trădat-o după 7 ani de căsnicie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 12:02

Destinul cumplit al Andreei, nepoata lui Mircea Sandu. Doi logodnici i-au murit, iar soţul a trădat-o după 7 ani de căsnicie

Destinul cumplit al Andreei, nepoata lui Mircea Sandu

Profimedia

Destinul cumplit al Andreei, nepoata lui Mircea Sandu. Andreea a avut puterea să vorbească despre dramele din viaţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Sandu a avut parte de o viaţă plină de obstacole. Dramele din viaţa ei nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Andreea Sandu a avut doi logodnici pe care i-a iubit enorm, dar ambii au avut un sfârşit tragic.

Destinul cumplit al Andreei, nepoata lui Mircea Sandu

Andreea Sandu l-a întâlnit, ulterior, pe omul de afaceri Viorel Bogățeanu, alături de care a fost căsătorită timp de 7 ani.

„Într-adevăr, după o viață atât de tristă în care mi-am înmormântat doi logodnici, am avut impresia că Dumnezeu mi-a adus în viață omul acela care să mă merite și să mă iubească pentru ce sunt eu ca persoană. Din păcate, după șapte ani de căsnicie, o căsnicie fericită pot spune, fostul meu soț a decis să renunțe la iubirea noastră și să aleagă alt drum alături de doamna sufletului lui.

Ce s-a schimbat la noi? Din partea mea consider că nimic. Întotdeauna mi-am respectat familia, soțul, am încercat să mă dedic relației și să fie bine. Întotdeauna m-am pus pe ultimul loc, am considerat prioritar soțul și copiii lui din prima căsătorie, însă, se pare că am greșit. Cât despre el, se pare că nu a fost împlinit alături de mine. Motivele au fost multiple, le-am aflat și eu ulterior, în ciuda faptului că am încercat mereu să comunic cu el, să mă asigur că totul merge bine între noi. Unul dintre motive a fost cel financiar, se pare. Își dorea foarte mult o casă a lui, iar eu nu am fost în stare să-i ofer acest lucru”, a spus Andreea Sandu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Nepoata lui Mircea Sandu, Andreea, divorţează!

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, divorţează de cel care i-a fost alături în ultimii 7 ani, Viorel. Înainte de a se mărita cu Viorel, Andreei îi muriseră doi logodnici înainte de nuntă.

Şi Viorel avea probleme de sănătate atunci când cei doi s-au cuplat. Andreea i-a salvat viaţa interpretului de muzică populară atunci când l-a dus la doctor după ce s-au cunoscut.

Anamaria Prodan a încercat să îi împace pe cei doi, dar Viorel spune că nu din punctul lui de vedere nu mai sunt şanse.

Reclamă 4 / 0/3

M-a sunat naşa (n.r.: Anamaria Prodan), i-am explicat cum stă treaba. Naşa m-a înţeles. A încercat să ne împace, foarte mult. Din partea mea nu cred că mai există vreo şansă de împăcare că mi-aş călca pe demnitatea de bărbat şi pe orgoliul meu şi nu pot. La mine în familie s-a respectat chestia asta, s-a greşit, s-a greşit…

Am băgat acţiune de divorţ. Am fost la notar, am plecat de acasă cu acordeonul meu şi cu ţoalele mele. Ceasurile sunt ale mele. Finalul e destul de trist, dar viaţa merge înainte.

(n.r.: Andreea) A încercat (n.r.: să îl împace), dar eu nu mă mai uit înapoi. S-a greşit… pentru mine cel mai puternic om din lumea asta e cel care recunoaşte greşeala”, a mai declarat Viorel Bogăţeanu pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și