Închide meniul

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2024, 17:00

Reclamă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă

Profimedia

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas şi fără casă. Ruinat după ce compania sa a dat faliment, britanicul Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei 2012, şi-a pierdut chiar şi casa, potrivit avocatului său Alan Sellers, anunţă lequipe.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei declaraţii pentru Daily Mail, avocatul lui Bradley Wiggins şi-a exprimat îngrijorarea faţă de situaţia în care se află câştigătorul Turului Franţei 2012 şi multiplu medaliat olimpic pe pistă şi pe şosea.

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas şi fără casă

„A pierdut totul, absolut totul. Casa lui, cealaltă casă din Mallorca, economiile şi investiţiile sale… Nu mai are niciun ban„, a declarat Alan Sellers, citat de news.ro. „Este foarte trist. Nu ştiu unde a dormit noaptea trecută şi nici nu ştiu unde va dormi la noapte sau mâine. Nu are o adresă permanentă„, a spus el.

Aflat în dificultate încă de la finalul carierei sale profesionale, britanicul ar fi plătit pentru eşecul companiei sale, Wiggins Rights Limited, care a intrat în insolvenţă în 2020 din cauza unei datorii estimate la 765.000 de euro, potrivit The Times.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Bradley Wiggins  a precizat că a avut o copilărie dificilă, care l-a întărit din punct de vedere psihic.

Reclamă
Reclamă 4

Lucrurile îngrozitoare pe care le-am văzut crescând… nimic nu mă mai poate şoca acum. Vreau să folosesc acea tărie psihică muncind în domeniul asistenţei sociale”, spunea Wiggins în 2019.

După ce s-a retras din ciclism, în decembrie 2016, Wiggins a încercat canotajul, dar a avut mai mult succes în televiziune.

Bradley Wiggins a fost primul rutier britanic care s-a impus în Turul Franţei (2012) şi a câştigat opt medalii olimpice, dintre care cinci de aur.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și