Închide meniul

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2024, 17:00

Reclamă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă

Profimedia

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas şi fără casă. Ruinat după ce compania sa a dat faliment, britanicul Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei 2012, şi-a pierdut chiar şi casa, potrivit avocatului său Alan Sellers, anunţă lequipe.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei declaraţii pentru Daily Mail, avocatul lui Bradley Wiggins şi-a exprimat îngrijorarea faţă de situaţia în care se află câştigătorul Turului Franţei 2012 şi multiplu medaliat olimpic pe pistă şi pe şosea.

Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas şi fără casă

„A pierdut totul, absolut totul. Casa lui, cealaltă casă din Mallorca, economiile şi investiţiile sale… Nu mai are niciun ban„, a declarat Alan Sellers, citat de news.ro. „Este foarte trist. Nu ştiu unde a dormit noaptea trecută şi nici nu ştiu unde va dormi la noapte sau mâine. Nu are o adresă permanentă„, a spus el.

Aflat în dificultate încă de la finalul carierei sale profesionale, britanicul ar fi plătit pentru eşecul companiei sale, Wiggins Rights Limited, care a intrat în insolvenţă în 2020 din cauza unei datorii estimate la 765.000 de euro, potrivit The Times.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Bradley Wiggins  a precizat că a avut o copilărie dificilă, care l-a întărit din punct de vedere psihic.

Reclamă
Reclamă

Lucrurile îngrozitoare pe care le-am văzut crescând… nimic nu mă mai poate şoca acum. Vreau să folosesc acea tărie psihică muncind în domeniul asistenţei sociale”, spunea Wiggins în 2019.

După ce s-a retras din ciclism, în decembrie 2016, Wiggins a încercat canotajul, dar a avut mai mult succes în televiziune.

Bradley Wiggins a fost primul rutier britanic care s-a impus în Turul Franţei (2012) şi a câştigat opt medalii olimpice, dintre care cinci de aur.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și