Închide meniul
Foto

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2023, 18:52

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român

Colaj Instagram

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român. Angela Martini a dezvăluit că un astrolog indian i-a spus cu un an înainte că îl va cunoaşte pe viitorul său soţ, milionarul Dragoş Săvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fosta Miss Albania a spus că astrologul i-a spus când şi unde îl va întâlni pe milionarul român. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român

Astrologul meu, un indian bătrân, mi-a prezis extrem de corect viața. Eu locuiam la New York, iar el mi-a spus cu un an înainte: `O sa te muți in L.A. și acolo o să întâlnești bărbatul vieții tale!`. Evident că nu am crezut niciun cuvânt. Aveam o viață frumoasă la New York și îmi plăcea mult acolo.

După ceva timp am plecat în L.A. în săptămâna Oscarurilor. Mi-a plăcut atât de mult acolo încât nu m-am mai întors la New York! Am rămas în L.A. cu bagajul cu care plecasem și m-am mutat definitiv. Poate nu o să vă vină să credeți, dar astrologul mi l-a descris pe Dragoș cum arată, ce zodie este. Mi-a spus că pare cu mult mai tânăr decât este și că îl voi întâlni prima dată într-o casă albă.

Mi-a spus că îmi voi întâlni dragostea vieții mele între februarie și aprilie 2016. Casa lui Dragoș din L.A. era albă. Acolo l-am întâlnit la mai mult de un an distanță de când astrologul mi-a spus aceste detalii. Exact la mijlocul lunii februarie 2016. Și pentru că îmi spusese că abia peste un an îmi voi întâlni dragostea vieții mele, timp de un an de zile, deși eram singură, nu am vrut să mă întâlnesc cu niciun bărbat”, a spus Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

În 2019, Angela Martini a lansat o carte. Intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină”, aceasta descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și