Închide meniul
Foto

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Fotomodelul care este de o frumusețe rară i-a ajutat fără să vrea pe polițiști

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2021, 11:46

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Fotomodelul care este de o frumusețe rară i-a ajutat fără să vrea pe polițiști

Dragoş Săvulescu a răbufnit după ce a aflat că nu poate fi extrădat din Mykonos

Instagram Angela Martini

Dragoș Săvulescu are de ispășit o condamnare de cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul Retrocedărilor. Nu a putut fi extrădat din Napoli, acolo unde se afla în momentul în care judecătorii au anunțat hotărârea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.

Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut„, a declarat Dragoș Săvulescu, în 2017, imediat după nuntă, pentru cancan.ro.

Reclamă

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Ce avere are Dragoș Săvulescu

În 2019, Angela Martini a lansat o carte. Intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină”, aceasta descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână!

Cea mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreau să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino„, a declarat Angela Martini, potrivit Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro, într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci

Omul de afaceri a fost dat de gol chiar de fotomodelul cu care s-a căsătorit în 2017, în Las Vegas. Angela Martini a postat mai multe imagini în care apare, la o masă, alături de Dragoș Săvulescu și mai mulți de prieteni.

Cea care a fost Miss Albania 2010 a evitat să anunțe unde se află. Totuși, una dintre fetele din grup, nu s-a ferit și a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit că este în Mykonos. A fost eroarea care le-a alertat pe autoritățile din România. La scurt timp distanță, Dragoș Săvulescu a fost reținut.

În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare„, se anunță într-un comunicat al Inspectoratul General al Poliției Române.

Recomandări
  • Angela Martini și Dragoș Săvulescu s-au căsătorit în 2017
  • Fostul acționar al lui Dinamo a fost reținut în Mykonos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și