Închide meniul
Foto

Detalii despre escapada lui Laurențiu Reghecampf în Delta Dunării. Suma care ar fi fost plătită de soțul Anamariei Prodan

Publicat: 1 iulie 2021, 14:07

Reclamă
Detalii despre escapada lui Laurențiu Reghecampf în Delta Dunării. Suma care ar fi fost plătită de soțul Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf este căsătorit cu Anamaria Prodan

Profimediaimages

Soțul Anamariei Prodan anunțase, la jumătatea lunii iunie, că va divorța. Acum a fost văzut în compania a două fete descrise a fi „foarte botoxate și foarte tinere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării. Antrenorul a închiriat toată pensiunea de trei stele, care dispune de 2 camere triple, 4 camere matrimoniale și 2 camere twin.

Pachetul pentru o persoană (de trei nopți), în acea locație, ajunge la 260 de euro. Din moment ce unitatea de cazare aleasă de Reghecampf ar fi fost rezervată integral și dispune de camere pentru 16 persoane, prețul total plătit ar fi depășit 4.100 de euro. În această sumă este inclusă și plimbarea în Pădurea Letea, care este organizată în căutarea cailor sălbatici.

Aproape două ore a durat expediţia acceptată de Reghe, într-o mașină de teren. Laurențiu ar fi stat în benă. Potrivit sursei citate, Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit să nu-i fi pomenit numele.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului.

Reclamă
Reclamă 4

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că ar fi apelat la interlopi

Anamaria Prodan a fost arătată cu degetul pentru că ar fi pus mai mulți interlopi să amenințe două tinere, dar acuzațiile au fost demonstate de Poliție. Reacția vedetei a fost vehementă.

Eu am spus întotdeauna că nu există așa ceva! Eu sunt Anamaria Prodan și, în viața asta, orice iubită, prostituată, amantă, chat-istă, orice ar exista în viața asta pe Pământ lângă bărbat, lângă prieten, sau la brațului unui prieten sau al soțului meu, eu nu mă voi coborî la nivelul acestor femei, să ameninț, să plătesc interlopi…

Culmea, interlopi care se autodenunță! O prostie mai mare nu am auzit în viața mea! Ca să… ce?! Să dau valoare unor astfel de femei? Doamne, Dumnezeule! Eu toată viața am zis că mai bine s-ar duce la muncă, decât să stea cu picioarele desfăcute 30 de ani și să cerșească bani și să fie neica-nimeni pe stradă.

Reclamă

Să pândească bărbați cu bani, proști! Eu sunt Anamaria Prodan și nimeni pe Pământul ăsta n-o să mă aibă la mână cu ceva, n-o să cer în viața mea nimic nimănui, pentru că sunt capabilă să pot să fac orice, fără să cer ajutorul nimănui! Iar cine a spus despre mine asemenea nenorociri, doar așa… ca să îmi strice imaginea…

Eu nu am nevoie de interlopi ca să îmi rezolv problemele. Ce să zic? Cine greșește, plătește! Asta e regula mea de viață, chiar și în familia mea: cine greșește, plătește! Simplu!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:29

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

22:47

EXCLUSIV„E aranjată!” Dănuț Lupu știe deja rezultatul de la Slovacia – România! E convins de calificarea tricolorilor

22:29

LIVE TEXTElveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

22:19

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini”

22:04

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și