Închide meniul
Foto

Detalii despre escapada lui Laurențiu Reghecampf în Delta Dunării. Suma care ar fi fost plătită de soțul Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 1 iulie 2021, 14:07

Detalii despre escapada lui Laurențiu Reghecampf în Delta Dunării. Suma care ar fi fost plătită de soțul Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf este căsătorit cu Anamaria Prodan

Profimediaimages

Soțul Anamariei Prodan anunțase, la jumătatea lunii iunie, că va divorța. Acum a fost văzut în compania a două fete descrise a fi „foarte botoxate și foarte tinere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, escapadă în Delta Dunării

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării. Antrenorul a închiriat toată pensiunea de trei stele, care dispune de 2 camere triple, 4 camere matrimoniale și 2 camere twin.

Pachetul pentru o persoană (de trei nopți), în acea locație, ajunge la 260 de euro. Din moment ce unitatea de cazare aleasă de Reghecampf ar fi fost rezervată integral și dispune de camere pentru 16 persoane, prețul total plătit ar fi depășit 4.100 de euro. În această sumă este inclusă și plimbarea în Pădurea Letea, care este organizată în căutarea cailor sălbatici.

Aproape două ore a durat expediţia acceptată de Reghe, într-o mașină de teren. Laurențiu ar fi stat în benă. Potrivit sursei citate, Reghecampf ar fi aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, cerând tuturor celor cu care s-a întâlnit să nu-i fi pomenit numele.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului.

Reclamă

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că ar fi apelat la interlopi

Anamaria Prodan a fost arătată cu degetul pentru că ar fi pus mai mulți interlopi să amenințe două tinere, dar acuzațiile au fost demonstate de Poliție. Reacția vedetei a fost vehementă.

Eu am spus întotdeauna că nu există așa ceva! Eu sunt Anamaria Prodan și, în viața asta, orice iubită, prostituată, amantă, chat-istă, orice ar exista în viața asta pe Pământ lângă bărbat, lângă prieten, sau la brațului unui prieten sau al soțului meu, eu nu mă voi coborî la nivelul acestor femei, să ameninț, să plătesc interlopi…

Culmea, interlopi care se autodenunță! O prostie mai mare nu am auzit în viața mea! Ca să… ce?! Să dau valoare unor astfel de femei? Doamne, Dumnezeule! Eu toată viața am zis că mai bine s-ar duce la muncă, decât să stea cu picioarele desfăcute 30 de ani și să cerșească bani și să fie neica-nimeni pe stradă.

Reclamă 4 / 0/3

Să pândească bărbați cu bani, proști! Eu sunt Anamaria Prodan și nimeni pe Pământul ăsta n-o să mă aibă la mână cu ceva, n-o să cer în viața mea nimic nimănui, pentru că sunt capabilă să pot să fac orice, fără să cer ajutorul nimănui! Iar cine a spus despre mine asemenea nenorociri, doar așa… ca să îmi strice imaginea…

Eu nu am nevoie de interlopi ca să îmi rezolv problemele. Ce să zic? Cine greșește, plătește! Asta e regula mea de viață, chiar și în familia mea: cine greșește, plătește! Simplu!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Spynews.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și