Închide meniul
Foto

Detalii incredibile din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea: şi-a „ascuns” fiul „secret” timp de 10 ani

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 12:53

Reclamă
Detalii incredibile din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea: şi-a „ascuns” fiul „secret” timp de 10 ani

Detalii incredibile din viaţa cuplului Andreea Bălan - Victor Cornea: şi-a "ascuns" fiul "secret" timp de 10 ani

Andreea Bălan şi Victor Cornea/ Instagram Andreea Bălan

Detalii incredibile din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea ies la iveală. Iubitul celebrei artiste are un fiu de în vârstă de 10 ani, pe care l-a ţinut „ascuns” până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de la începutul verii. Cei doi nu se feresc să se afişeze împreună, şi sunt de nedespărţit.

Detalii incredibile din viaţa cuplului Andreea Bălan – Victor Cornea: şi-a „ascuns” fiul „secret” timp de 10 ani

Este ştiut faptul că Andreea Bălan are două fetiţe, din căsnicia cu George Burcea, însă nu se ştia şi faptul că noul ei iubit, Victor Cornea, are şi el un copil, dintr-o relaţie anterioară.

Concret, Victor Cornea are un fiu de 10 ani, pe nume Luca. Acesta a dezvăluit că a avut o relaţia la vârsta de 20 de ani care nu a mers, din ea rezultând fiul său, care în prezent locuieşte cu mama lui, în Bucureşti.

Iubitul Andreei Bălan a dezvăluit că are o relaţie foarte bună cu fiul lui, şi îşi respectă îndatoririle de tată. Luca nu a ales să-i calce pe urme şi să practice tenisul, ci a ales să meargă la academia de fotbal a celor de la Dinamo.

Reclamă

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. Andreea Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme”, a declarat Victor Cornea, conform cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan, fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr

Andreea Bălan este fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr. Cunoscuta artistă trăieşte o poveste de dragoste cu Victor Cornea, un cunoscut jucător de tenis din România. Andreea l-a prezentat deja fetiţelor ei pe noul iubit şi a avut motive de bucurie.

Victor Cornea este pe placul copiilor pe care Andreea Bălan îi are din relaţia cu George Burcea. „Trăiesc cea mai mare fericire, vă jur!„, a afirmat cântăreaţa care a făcut show în reality show-ul America Express, de pe Antena 1.

Andreea Bălan a venit cu dezvăluiri intime din relaţia cu Victor Cornea. A povestit ce se întâmplă în interiorul familiei.

Când există iubire, totul devine foarte simplu. Din prima clipă a existat simpatie reciprocă și, cu timpul petrecut împreună, s-au apropiat foarte mult, iar acum ne simțim ca o adevărată familie. Fetițele adoră să se joace cu el, să le ridice în aer, să le învârtă și mai ales să-i pună elastice în păr (zâmbește). Adorăm să petrecem timpul împreună toți patru„, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și