Închide meniul

Detaliile măcelului din Ucraina! ”8 oameni au murit, printre care și un copil”. Anunțul tulburător

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2022, 11:23

Detaliile măcelului din Ucraina! ”8 oameni au murit, printre care și un copil”. Anunțul tulburător

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie

Profimedia

Război în Ucraina | Andriy Pyatov (37 de ani) a vorbit cu tristețe și teamă în glas despre războiul declanșat de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin. Portarul lui Șahtior Donețk a oferit detalii tulburătoare auzite de pe front, unde oamenii nevinovați continuă să își piardă viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Pyatov face apel la liderii statelor din Europa și cere să lucreze împreună pentru a opri războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Andriy Pyatov, terifiat de războiul din Ucraina: „Te trezești și vezi cum mor oamenii”

Legendarul portar ucrainean este terifiat de veștile pe care le primește din țara sa. Foarte mulți cetățeni continuă să își piardă viața din cauza bombardamentelor rușilor, iar Pyatov face apel către conducători să facă tot posibilul să pună stop terorilor din Ucraina.

„Tot ce se întâmplă acum trebuie să se oprească. Totul trebuie să se oprească prin negociere. Vrem ca toți liderii să se întâlnească, să se așeze împreună la masă și să oprească tot ce se întâmplă. Am spus deja că cel mai rău lucru care se poate întâmpla este reprezentat de moartea copiilor, mamelor, bunicilor… Cu toții facem apel ca totul să se oprească și Rusia să se retragă de pe teritoriul nostru.

Suntem îngrijorați pentru familie, prieteni și toți oamenii din Ucraina. Să vă povestesc despre ce simțim. Despre cum ne-am trezit ieri dimineața și am văzut cum zboară rachetele spre Liov, iar 8 oameni mor, printre care și un copil. Apoi, ziua următoare, te trezești și vezi cum oamenii mor în Harkov, Nicolaev și Mariupol…

Reclamă

E greu să te mai gândești la fotbal. Toată lumea este afectată. Ca orice om, suntem influențați de mesajele pozitive din Ucraina și ne simțim inspirați. Dar acum sunt puține. Sperăm, credem, ne rugăm și ajutăm în orice fel putem. Vom trimite toate fondurile adunate (n.r. – din meciurile caritabile) către oamenii aflați în nevoie, către copii pentru că, credeți-mă, sunt foarte mulți care au nevoie.”, a spus Andriy Pyatov, potrivit sport.ua.

Wladimir Klitschko, fostul campion de box, a făcut un nou anunț, prin care susține că Europa ar avea multe de pierdut dacă Rusia ar reuși să câștige războiul început în Ucraina.

”Noi nu putem pierde acest război sau ne vom pierde suveranitatea și libertatea. Dacă se întâmplă asta, pierdem totul, la fel și Europa. Trebuie să ne apărăm. O să câștigăm”, a fost mesajul lui Wladimir Klitschko, pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Volodimir Zelenski, mesaj despre armata lui Vladimir Putin

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a afirmat miercuri noaptea că armata rusă se va înscrie pentru totdeauna în istoria lumii drept „cea mai barbară şi inumană”. El a afirmat că dacă Ucraina ar fi avut acces la armamentul necesar, pe care partenerii săi îl deţin, războiul s-ar fi încheiat deja.

„În acest război în Ucraina, armata rusă se va înscrie pentru totdeauna în istoria lumii drept cea mai barbară şi inumană armată. Uciderea intenţionată a civililor, distrugerea cartierelor rezidenţiale, a infrastructurii civile, folosirea tuturor tipurilor de arme, inclusiv a celor interzise de convenţiile internaţionale, este semnătura armatei ruse. Şi aceasta este ticăloşia care va marca statul rus ca o sursă a răului absolut timp de generaţii.

Noi ne opunem armatei considerate a doua sau a treia cea mai puternică din lume. Dacă am fi avut acces la toate armele de care avem nevoie, pe care partenerii noştri le deţin şi care sunt comparabile cu cele utilizate de armata Federaţiei Ruse, am fi pus deja capăt acestui război şi am fi instaurat pacea şi ne-am fi eliberat teritoriul de sub ocupaţie.

Este nedrept că Ucraina este forţată în continuare să ceară ceea ce partnerii au deja depozitat de ani de zile. Dacă au armele de care Ucraina are nevoie, dacă au muniţia de care avem nevoie aici şi acum este datoria lor morală înainte de toate să ne ajute să apărăm libertatea.”, a afirmat preşedintele Ucrainei.

Recomandări
  • Andriy Pyatov, terifiat de războiul din Ucraina: „Te trezești și vezi cum mor oamenii”
  • Apelul disperat făcut de legendarul portar 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și