Închide meniul
Foto

Detaliul observat la o fotografie a unicei fiice a lui Ion Țiriac: „Uitați-vă, coțohârlelor!”

Publicat: 7 septembrie 2023, 9:50

Reclamă
Detaliul observat la o fotografie a unicei fiice a lui Ion Țiriac: „Uitați-vă, coțohârlelor!”

Detaliul observat la o fotografie a unicei fiice a lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac şi Ioana Ţiriac / Colaj Profimediaimages/Instagram

Detaliul observat la o fotografie a unicei fiice a lui Ion Țiriac este unul surprinzător. Ioana Natalia Țiriac a postat o imagine spectaculoasă pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 30.000 de urmăritori. Comentariile au fost pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a împlinit 26 de ani în luna iulie și este moștenitoarea unui imperiu financiar uriaș. Tatăl ei este cel mai bogat român și are o avere estimată de forbes.com la 2 miliarde de dolari!

Detaliul observat la o fotografie a unicei fiice a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac este o prezență extrem de retrasă și evită să se afișeze cu bijuterii opulente. Fanii ei au și remarcat acest lucru, iar unul dintre mesajele primite a fost unul „spumos”.

Uitați-vă, coțohârlelor, la cât de bogată este nu își etalează poșeta de firmă în prim plan!„, i-a comentat un urmăritor.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

Fiica fostului mare jucător de tenis a primit și zeci de comentarii prin care este felicitată pentru „transformarea” spectaculoasă. Ioana este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Superbă„, „Ioana, ce frumusețe te-ai făcut!„, „Miss Univers„, „Eşti prea frumoasă„, „Splendidă” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana este stabilită în Statele Unite, dar vine des în România. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ioana Țiriac este fiica lui Sophie Ayad. Jurnalista de origine egipteană l-a cunoscut pe Ion Țiriac la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Sophie este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Cui îi va lăsa Ion Țiriac averea uriașă

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Dar asta nu e tot. Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are mult mai mulţi moştenitori decât s-a crezut iniţial. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ion Ţiriac a luat o decizie radicală, cu care şi-a dezamăgit fiica

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Ioana Natalia, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari. Totuşi, decizia nu a fost pe placul Ioanei.

Reclamă

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și