Închide meniul
Foto

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut! I s-a pus poprire şi pe pensie! Suma infimă pe care o primeşte de la stat

Publicat: 25 octombrie 2023, 11:02

Reclamă
Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut! I s-a pus poprire şi pe pensie! Suma infimă pe care o primeşte de la stat

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut!

Irinel Columbeanu / Hepta

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut! S-a aflat că fostul milionar de la Izvorani are poprire şi pe pensie. Totodată, Ion Cassian, patronul azilului din Ghermăneşti unde locuieşte în prezent Irinel Columbeanu, a dezvăluit pensia lunară a lui Irinel Columbeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Ion Cassian, Irinel Columbeanu încasează numai 1.900 de lei pensie de la stat. Fostul jurnalist Livius Ionescu a dezvăluit, într-un clip al lui Serghei Mizil, că Irinel Columbeanu are şi o poprire de 600 de lei, astfel că el primeşte numai 1.300 de lei lunar de la stat.

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut!

Diferenţa între câţi bani încasează Irinel Columbeanu lunar de la stat şi cât îi trebuie pentru a-şi achita azilul este uriaşă.

Ion Cassian a dezvăluit, pentru sursa citată, că lui Irinel Columbeanu îi trebuie 7.000 de lei pe lună pentru a plăti azilul din Ghermăneşti. Proprietarul azilului a subliniat că i-a făcut o reducere de la 8.000 de lei lui Irinel Columbeanu.

Mai mulţi apropiaţi ai lui Irinel Columbeanu au făcut apel ca fostul om de afaceri să fie ajutat. Deja s-au strâns donaţii pentru fostul milionar de la Izvorani.

Reclamă

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu: „Voi credeţi că eu nu puteam să fac asta?”

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni. Patronul de la FCSB ştie de ce şi-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere.

Gigi Becali a spus că modul de viaţă pe care l-a avut Irinel Columbeanu l-a dus la sapă de lemn. Becali a spus că dacă era cumpătat, Irinel Columbeanu era şi acum milionar în euro.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro. Omul de afaceri a precizat, totuşi, că îi pare rău de situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Reclamă 4 / 0/3

Irinel Columbeanu, prăbuşire totală în azil: „O lună îl mai ţine!” Lovitura primită de la Monica Gabor

Irinel Columbeanu e aproape de o prăbuşire totală în azil, iar situaţia devine din ce în ce mai dramatică. Unul dintre apropiaţii fostului milionar de la Izvorani a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Zoltan Nagy, unul dintre apropiaţii lui Irinel Columbeanu, a dezvăluit că situaţia fostului milionar este una dramatică. Patronul azilului în care stă Irinel Columbeanu ar mai fi dispus să îl mai ţină o lună fără bani. Mai mult, acesta susţine că singura persoană care îl mai sună este fiica sa, Irina. De asemenea, Monica Gabor, fosta sa soţie, nu mai vrea să vorbească cu el.

„E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația.

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul”, a spus Zoltan Nagy pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
Vezi toate știrile
Citește și