Închide meniul
Foto

Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan. Ce avere avea, de fapt, când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf. Acuzată că minte chiar de fina ei

De Antena Sport
Publicat: 25 octombrie 2021, 8:46

Anamaria Prodan s-a lăudat că avea o avere de milioane în momentul în care s-a măritat cu Laurențiu Reghecampf, dar lucrurile nu ar sta chiar așa, dacă ținem cont de noile dezvăluiri.

Reclamă
Dezvăluire incredibilă despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, declarație incredibilă

Instagram Anamaria Prodan

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, susține că, în momentul în care și-au unit destinele, cei doi trăiau din salariu antrenorului de la Snagov și din banii câștigați de Anamaria, în urma unei emisiuni televizate.

Reclamă

Pe de altă parte, Prodan susține că averea familiei se ridică la 100 de milioane de euro, din care Reghecampf nu se va alege decât cu anumite proprietăți.

Reclamă

Ce avere avea Anamaria Prodan când l-a cunoscut pe Laurențiu Reghecampf

”Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând”, a declarat Ramona Lăzuran, conform Wowbiz.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a spus Anamaria.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea