Închide meniul

Dezvăluire uluitoare din momentul în care Gigi Becali a aflat cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Viteazul: "A fost şocat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 14:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Dezvăluire uluitoare din momentul în care Gigi Becali a aflat cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Viteazul: "A fost şocat!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, săptămâna trecută,  pentru evaziune fiscală, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tata a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali. Vorbeau ore în șir la telefon. Îmi aduc aminte că, atunci când locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el și ținea telefonul pe speaker, în sufragerie. Vorbeau ore întregi și îl auzeam pe Gigi de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi Becali în casă! 

Mi-a rămas în minte ceva amuzant cu ei. E un episod de prin 2006, când s-au împrietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama «Războinicul Luminii” și se compara cu Mihai Viteazul. Tata e pasionat de istorie și Gigi a aflat de la el că pe Mihai Viteazul îl chema Mihai Pătrașcu. Becali a fost șocat când a aflat că nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Pătrașcu! După aceea a înțeles. Nu știa, credea că-l cheamă Viteazul”, a spus Adrian Mititelu Jr. la gsp.ro

De ce a fost condamnat Adrian Mititelu la 3 ani de închisoare! Ce rol a avut Gigi Becali 

Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală. Finanțatorul celor de la FC U Craiova a primit 3 ani de arest, la capătul unui proces în care a fost implicat și Gigi Becali.

Lui Mititelu, totul i se trage din 2011. Atunci, finanțatorul celor de la FC U Craiova l-a vândut pe Mihai Costea la echipa lui Gigi Becali. Acesta a încasat 1,4 milioane de euro în schimbul atacantului.

Reclamă

Și finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, are un rol în arestarea lui Mititelu. Acesta s-a considerat parte vătămată în proces și a povestit de ce a ales să facă asta, lăsând de înțeles că a fost forțat de procurori.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și