Închide meniul

Dezvăluiri din "Epoca de Aur" făcute de Anamaria Prodan. Cât a fost primul ei comision

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2020, 9:47 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Dezvăluiri din "Epoca de Aur" făcute de Anamaria Prodan. Cât a fost primul ei comision

Hepta

Anamaria Prodan, primul comision din fotbal

"Atunci mergeau foarte bine transferurile pe Rusia. Au fost primii mei bani din impresariat, mi-am luat viză, m-am urcat în avion şi am plecat cu Iordache, i-am făcut contractul pe 3 ani, perfect. A fost aşa, wow, dacă e atât de uşor, eram şi frumuşică pe vremuri, toţi bărbaţii erau aşa..

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi am zis că ori ca mine, ori deloc.  Ăla a fost primul transfer şi am luat 15.000 dolari, ştii ce însemnau? Fără număr, ala a fost comisionul meu, ok, înseamnă că devin milionară în timp scurt”,  spus Prodan pentru ProSport. 

Anamaria Prodan şi relaţia cu George Copos

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit şi ce fel de relaţie a avut cu "zgârcitul" George Copos.

"În acelaşi timp greu şi funny, Copos şi Porumboiu. Aveam aşa….ne îndrăgeam, dar era chestia: <<Nu lucrez cu o femeie, ce să ştie fata asta?>> Şi când am lucrat prima dată de la transferul lui Herea de la Naţional la Rapid, şi acum când mă vede Copos îmi spune: <<Doamne, cât te urăsc, câţi bani mi-ai putut lua!!>>

Cel mai mare salariu, 400.000 dolari pe vremea aia i-am făcut lui Herea. A fost o nebunie. Erau portughezii vechi şi Herea era un copil, atât ne-am chinuit cu transferul asta…A fost cumplit, am plecat din birou, iar ne-am întors. A fost cumplit. A zis: <<Ia şi semnează şi să nu te mai văd!>>", a spus Prodan. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și