Închide meniul
Foto

Dezvăluiri fără precedent despre Gigi Becali. Diana Bişinicu a vorbit despre momentul în care Becali s-a dezlănţuit: „I-am dat microfonul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 16:44

Dezvăluiri fără precedent despre Gigi Becali. Diana Bişinicu a vorbit despre momentul în care Becali s-a dezlănţuit: „I-am dat microfonul!”

GIgi Becali, patron FCSB

Hepta

Diana Bişinicu este una dintre cele mai în vogă căntăreţe de muzică machedonească. Despre aceasta s-a spus, la un moment dat, că este cântăreaţa preferată a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Bişinicu, dezvăluiri fără precedent despre Gigi Becali

Mie nu mi-a zis niciodată asta, am cântat și cu el, i-am dat microfonul. Noi, între noi, aromânii, agreem muzica noastră, ni se umple sufletul de bucurie indiferent cine cântă”, a declarat frumoasa șatenă, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Instagram: Diana Bişinicu

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui. Patronul lui FCSB a dezvăluit că s-a ridicat de la masă chiar în timpul evenimentului care a avut loc în urmă cu un an.

Reclamă

Omul de afaceri nu s-a putut abţine atunci când lăutarii şi-au făcut apariţia în restaurant şi i-a surprins pe invitaţi. Gigi Becali nu a mai putut rezista şi şi-a explicat acum gestul.

Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Diana Bişinicu, dezvăluire savuroasă
  • Ce a spus despre Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” Vezi toate știrile
Citește și