Închide meniul

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui. I-a lăsat pe invitaţi cu gura căscată. Acum s-a aflat

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 12:56

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui. I-a lăsat pe invitaţi cu gura căscată. Acum s-a aflat

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Omul de afaceri nu s-a putut abţine atunci când lăutarii şi-au făcut apariţia în restaurant şi i-a surprins pe invitaţi. Gigi Becali nu a mai putut rezista şi şi-a explicat acum gestul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest uluitor făcut de Gigi Becali la botezul nepoatei lui

Eu nu merg la petreceri. Nu merg la nunţi, la botezuri. M-a rugat fata lui Iordănescu, Maria, să o cunun. I-am zis că nu vin la muzică, la distracţie…doar la biserică.

Am botezat-o pe nepoata mea… Am stat la masă, iar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau. Înţelegeţi! Nu pot. Se întâmplă în sufletul şi trupul omului ceva şi nu poţi să mai suporţi. Nu mai suport muzica deloc„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Patronul lui FCSB a recunoscut, în urmă cu mai mulţi ani, că este fanul imnului rivalilor de la Rapid. A fost şi surprins fredonându-l. Gigi Becali asigură că nici măcar pe acesta nu îl mai poate asculta.

Au un imn extraordinar, este frumos… dar acum nu mai îmi place nici măcar muzica populară. Eu nu mai ştiu decât muzică bizantină. Sufletul meu nu mai suportă muzica„, a precizat Becali.

Reclamă

Cadoul uriaş al lui Gigi Becali pentru prima sa nepoată

Gigi Becali a devenit bunic după ce fiica sa, Teodora, a născut o fetiţă. Latifundiarul din Pipera a fost în culmea fericirii. Patronul FCSB a dezvăluit că nepoţica sa, micuţa Maria, are nume de sfânt şi au apărut informaţii în presă că i-ar fi făcut acesteia un cadou de milioane de euro.

Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au spus atunci, surse apropiate lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și