Închide meniul
Foto

Dezvăluiri spectaculoase despre unica fiică a lui Ion Țiriac: „Lumea nu știe asta despre tine!”

Publicat: 15 septembrie 2023, 19:13

Reclamă
Dezvăluiri spectaculoase despre unica fiică a lui Ion Țiriac: „Lumea nu știe asta despre tine!”

Dezvăluiri despre unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Natalia Ţiriac este fiica lui Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Au apărut noi dezvăluiri despre unica fiică a lui Ion Țiriac. Ioana Natalia Țiriac are 26 de ani și este moștenitoarea imperiului financiar al fostului jucător de tenis, cel care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este unul dintre cei trei copii ai celui mai bogat român. Mama ei este jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, care a fost 9 ani într-o relație cu Ion Țiriac.

Dezvăluiri despre unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac locuiește în Statele Unite și a postat, în această săptămână, mai multe imagini spectaculoase pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 30.000 de urmăritori. Fanii au reacționat imediat și au asaltat-o cu mesaje în care au felicitat-o pentru cât este de frumoasă (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ŞTIRII).

O superbă domnișoară„, „Ești frumușică foc„, „Frumoasă femeie” au fost printre comentariile primite. Unul dintre urmăritorii ei, care a dat de înțeles că o cunoaște personal, a venit cu dezvăluiri.

Arăți fabulos, dar lumea nu știe cât de deșteaptă ești!„, i-a scris Gianfranco. Ioana i-a răspuns imediat cu trei emoji.

Reclamă

Ioana a terminat liceul în București, iar în acest an a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ioana este feblețea mamei ei, cea care este marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie Ayad a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris, luna trecută, de Sophie Ayad.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ce a spus Sophie Ayad despre Ion Țiriac

Sophie Ayad are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac, cu care se află în relaţii excelente.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și