Închide meniul
Foto

Ce studii are Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Decizia luată de tânăra care este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Publicat: 17 ianuarie 2023, 9:36

Ce studii are Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Decizia luată de tânăra care este de o frumuseţe răpitoare

Ce studii are Ioan Ţiriac

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac / Instagram

Ce studii are Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Miliardarul român are toate motivele din lume să fie mândru de unica fiică a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac este o prezenţă discretă în România, deşi poate avea tot ce îşi doreşte. După ce a terminat liceul în Bucureşti, unica fiica a lui Ion Ţiriac a plecat să studieze facultatea la Miami.

Ce studii are Ioana, unica fiică a lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac şi-a făcut, anul trecut, tatăl mândru după ce a absolvit şi studiile superioare. Ioana Ţiriac a terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami. Mama sa, considerată marea iubire a lui Ion Ţiriac, este de profesie jurnalistă.

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Reclamă

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și