Închide meniul

Dezvăluiri teribile ale unuia dintre cei mai temuți români. De ce i se spune „Spaima litoralului” și ce legătură are cu verii Becali: „Am stat opt într-o celulă și toți eram ‘nevinovați'”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 16:04

Dezvăluiri teribile ale unuia dintre cei mai temuți români. De ce i se spune „Spaima litoralului și ce legătură are cu verii Becali: „Am stat opt într-o celulă și toți eram nevinovați'

Nuredin Beinur, bun prieten cu verii Becali

Colaj Hepta / Playsport

Beinur este supranumit „Spaima litoralului”. Fostul fotbalist și boxer a vorbit, în premieră, despre porecla care i-a fost pusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuredin Beinur: „Victor Becali mi-a făcut cadou un Lincoln Navigator”

‘Spaima litoralului’? E foarte dur! Îmi închipui însă de unde vine. Copil fiind, am făcut mai multe sporturi: fotbal, box, lupte. Și peste tot, inclusiv la școală, săream să-l ajut pe cel neputincios, dacă vedeam că e atacat. Mai târziu, în anii ‘90, mi-am făcut o firmă de pază și ordine în sudul litoralului. Colaboram cu Poliția la diferite operațiuni. Aveam body-guarzi prin hoteluri, restaurante, cluburi, iar misiunea era să nu iasă scandaluri, să nu se întâmple cine știe ce nenorociri. Să nu cadă oamenii pradă bandiților. Să nu se fure prin autobuze„, a declarat Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

În 2010, a ajuns 9 luni după gratii, fiind acuzat de șantaj, complicitate la evaziune fiscală și ultraj.

Am acceptat sentința. Înseamnă că am meritat să fiu acolo. Am stat într-o celulă de opt inși și toți eram «nevinovați». Domne, cei care ajung la închisoare sunt vinovați! N-am sfidat și nu voi sfida niciodată instituțiile statului, care lucrează foarte bine. Oamenii aceia depun o muncă titanică să se concentreze pe atâtea cazuri. Am acumulat însă o experiență de viață extraordinară, mă mândresc cu ceea ce sunt și, dacă m-aș naște încă o dată, același aș vrea să fiu. Am făcut mai mult bine decât rău!„, a mai spus Beinur.

Nuredin este bun prieten cu verii Becali și i-a vizitat chiar și după gratii. A dezvăluit ce cadouri le-a făcut Gigi Becali foștilor colegi de celulă, dar a recunoscut și ce cadou a primit de la Victor.

Reclamă

Sunt prietenii mei adevărați, cu care mă mândresc! Când s-a parafat transferul lui Contra la Milan, Victor Becali mi-a făcut cadou un Lincoln Navigator! Mi-a zis că le-am purtat noroc fiindcă am fost la masă cu el, la o cafea, când au sunat italienii după Cosmin„, a spus afaceristul.

Citește și:

Ce avere au Victor și Giovanni Becali

Frații Becali sunt unii dintre cei mai cunoscuți impresari. Aceștia au strâns o avere după ce au intermediat cele mai importante transferuri din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, asigură că aceștia au în conturi sume uriașe de bani.

Cred că stau și ei pe 50-60 de milioane de euro, au pământ lângă Gigi Becali, ce case au… Am fost cu echipa națională în Italia și ce bani spărgea în urmă cu 27-28 de ani…

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni niciodată nu a fost așa cu femeile, era cu jocurile, cu altceva. Se spărgeau 20-25.000 de dolari la o masă, la vremea aia cumpărai două vile”, a spus Dumitru Dragomir în luna decembrie.

Și Gigi Becali, patronul lui FCSB, este unul dintre cei mai bogați români. Averea lui este estimată la 350 de milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și