Închide meniul
Foto

Dezvăluiri uluitoare despre femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani la rândul: „Dacă voia o sută, două de mii de euro, dădeam!” Femeia s-a despărţit de iubit

Reclamă

Publicat: 11 iunie 2022, 19:13

Dezvăluiri uluitoare despre femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani la rândul: „Dacă voia o sută, două de mii de euro, dădeam!” Femeia s-a despărţit de iubit

Cristi Borcea, soții

Cristi Borcea, / MARIAN ILIE/ MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali a fost cel care a încercat să o aducă la nunta lui Cristi Borcea din 2011 cu Alina Vidican pe celebra Shakira. Cristi Borcea a recunoscut că ani la rândul a fost înnebunit după celebra cântăreaţă de origine columbiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost naş la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, cea de a doua soţie a omului de afaceri. Patronul FCSB a încercat să o aducă pe Shakira să cânte la nunta finului său. Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Femeia după care Cristi Borcea a fost înnebunit ani de zile s-a despărţit de iubitul cu care are 2 copii: „Îmi place de ea!”

Vestea despărţirii dintre Shakira şi Gerard Pique a provocat un adevărat şoc pentru toată lumea. Shakira are un fan înfocat şi în România. Cristi Borcea a recunoscut public acest lucru. Cristi Borcea este fanul numărul 1 al celebrei căntăreţe columbiene Shakira. Borcea chiar i-a imitat dansul artistei care a făcut-o celebră în toată lumea.

Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Reclamă

Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique

Spaniolii au aflat motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique. Chiar dacă inițital s-a discutat despre faptul că fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață, se pare că alta a fost cauza care a dus la acest deznodământ.

Jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de cotidianul Marca, a explicat că decizia despărțirii i-a aparținut în totalitate artistei din Columbia, ci nu amândurora, așa cum s-a scris în primă fază.

Mai mult, comunicatul publicat sâmbătă de Shakira l-ar fi luat complet prin surprindere pe Gerard Pique, care nu fusese înștiințat înainte:

Reclamă 4 / 0/3

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Presa iberică susține că motivul „rupturii” dintre Shakira și Pique n-a fost reprezentat de o presupusă infidelitate a fotbalistului, ci a apărut ca urmare a unui pact făcut de cei doi în timpul pandemiei. Așadar, de aproximativ 3 ani, Shakira și Pique au hotărât să aibă o „relație deschisă”, rămânând astfel un cuplu doar în ochii publicului.

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată. Acum, Shakira se pregătește să se mute în SUA, la Miami.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și