Închide meniul
Foto

Diana Belbiţă a răspuns propunerii de a-şi face cont pe OnlyFans după ce a impresionat cu pozele de pe reţelele sociale

Publicat: 30 octombrie 2023, 11:23

Reclamă
Diana Belbiţă a răspuns propunerii de a-şi face cont pe OnlyFans după ce a impresionat cu pozele de pe reţelele sociale

Diana Belbiţă / colaj Twitter

Diana Belbiţă a fost asaltată de fani cu mesaje în care aceştia îi cereau să îşi facă un cont pe OnlyFans. Cunoscuta şi îndrăgita luptătoare de MMA a răspuns ferm, pe contul de Twitter, propunerii de a-şi face cont pe Only Fans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Belbiţă a transmis clar că nu îşi va face cont pe OnlyFans şi le-a cerut fanilor să nu mai insiste pe această temă.

Diana Belbiţă a răspuns propunerii de a-şi face cont pe OnlyFans

Nu e OnlyFans aici! Şi nu am intenţia de a-mi crea un cont OnlyFans. Aşa că opriţi-vă să îmi scrieţi despre asta”, a transmis Diana Belbiţă pe Twitter.

Diana Belbiţă şi-a impresionat fanii cu mai multe poze în care se arăta şi altfel decât cum se afişează în ring.

Aproape 440.000 de persoane o urmăresc pe Instagram pe „Prinţesa Războinică”. Luptătoarea face senzaţie în ringurile de MMA, acolo unde a obţinut victorii importante. În 2019, Diana Belbiţă a decis să reprezinte Canada în competiţiile UFC.

Reclamă

Diana Belbiţă, declaraţie surprinzătoare la AS.ro LIVE: „Nu o să am o relaţie în următorii 10 ani”

În urmă cu doi ani, Diana Belbiţă a fost invitată la emisiunea AS.ro LIVE. Ea a explicat ce semnifică tatuajele pe care le are și de unde vine porecla de ”Prinţesa Războinică”.

Am voie cu tatuaje, vreau să îmi mai fac și pe cealaltă parte de mână. În ăsta de sus sunt eu, the worrior princess (n.r. – prințesa războinică), în orice lume. Poartă o coroană, buzele sunt ale mele, ochii sunt ai mei. Publicul mi-a dat porecla de prințesa războinică.

Luptam la Severin, aveam castelul de apă și nu aveam o prințesă. Acum am găsit-o. În cel de jos sunt tot eu, în varianta de războinică, de samurai. Pe zona asta vrea să îmi mai fac niște temple japoneze”, a povestit Diana Belbiță la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Prințesa războinică, îmblânzită de ciocolată

O altă pasiune a luptătoarei de MMA sunt dulciurile. Echipa AS.ro LIVE i-a făcut o surpriză și i-a adus câteva prăjituri cu ciocolată. Luptătoarea UFC le-a încercat la finalul emisiunii. Belbiță a explicat de unde vine dragostea pentru dulce.

Îmi găsesc fericirea în ciocolată. Este dovedit științific că ciocolata dă organismului aceeași senzație ca atunci când ești îndrăgostit. Prin asta se explică faptul că eu, probabil, nu o să am o relație în următorii 10 ani. Pentru ciocolată există mereu loc. Ciocolata nu merge în stomac, merge la inimă”, a dezvăluit Diana Belbiță.

Diana Belbiţă, victorie importantă în ring în luna iunie

În luna iunie, Diana Belbiţă a obţinut o victorie importantă în ring. Gala UFC a avut loc în Canada, iar Diana s-a impus prin decizie unanimă.

Toți cei 3 arbitri judecători i-au dat victoria Dianei, doi dintre ei cu scorul de 3-0 la runde, iar al treilea cu scorul de 2-1 la runde. Pentru Diana, a fost o victorie extrem de importantă.

Poreclită Prințesa Războinică, Diana luptă la cel mai înalt nivel în UFC din 2019. Are deja 5 meciuri în cea mai tare promoție de MMA din lume, două dintre ele fiind victorii. Diana a mai învins-o pe Hannah Goldy, în 2021, tot la decizie.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și