Închide meniul

Victorie importantă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” a câștigat meciul din UFC

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 11 iunie 2023, 11:02

Victorie importantă pentru Diana Belbiță! ”Prințesa războinică” a câștigat meciul din UFC

Profimedia

Victorie importantă pentru Diana Belbiță în meciul din această dimineață, de la gala UFC.

Victorie importantă pentru Diana Belbiță în meciul din această dimineață, de la gala UFC. Evenimentul a avut loc în Canada, iar Diana s-a impus la decizie unanimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toți cei 3 arbitri judecători i-au dat victoria Dianei, doi dintre ei cu scorul de 3-0 la runde, iar al treilea cu scorul de 2-1 la runde. Pentru Diana, este o victorie extrem de importantă.

Victorie importantă pentru Diana Belbiță!

Poreclită Prințesa Războinică, Diana luptă la cel mai înalt nivel în UFC din 2019. Are deja 5 meciuri în cea mai tare promoție de MMA din lume, două dintre ele fiind victorii.

Diana a mai învins-o pe Hannah Goldy, în 2021, tot la decizie. De asemenea, luptătoarea din Strehaia are și 3 înfrângeri.

Belbiță nu este singurul român din UFC. Nicolae Negumereanu luptă și el la cel mai înalt nivel. Acesta are un palmares foarte bun în UFC, de 4 victorii și doar 2 înfrângeri.

Reclamă

Nick se pregătește de un nou meci în UFC, ce urmează să aibă loc în august acest an.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și