Închide meniul
Foto

Diana Bulimar nu mai scapă de probleme: „Ar trebui să mai am o operație!”. Dezvăluirile făcute după eliminarea de la America Express

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2023, 19:15

Diana Bulimar şi Larisa Iordache, la America Express

Diana Bulimar nu mai scapă de probleme: "Ar trebui să mai am o operație!"

Diana Bulimar şi Larisa Iordache, la America Express / Antena 1

  • Diana Bulimar încă are probleme medicale
  • Fosta gimnastă mai are nevoie de o operaţie

Diana Bulimar (27 de ani) nu mai scapă de probleme. Medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, a fost nevoită să se retragă din gimnastică din cauza gravelor accidentări. A fost operată de șase ori, dar coșmarul nu s-a încheiat pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Didi” a participat la America Express alături de Larisa Iordache. După eliminarea din show-ul de pe Antena 1, Bulimar le-a oferit fanilor mai multe detalii despre viața ei.

Diana Bulimar nu mai scapă de probleme

De ce te-ai lăsat de gimnastică?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Diana Bulimar pe contul ei oficial de Instagram. Răspunsul ei a venit imediat.

Reclamă

Clar cele 6 operații m-au încurcat. Dar, vorbind serios acum, este un mediu în care tut te schimbi, dar sistemul nu. Încerci să le explici oamenilor de lângă tine că îți dorești să ai o viață și în afara sportului, nu să stai cantonat 24/7 la vârsta de 23 de ani și că le poți îmbina, la fel cum jumătate de glob o face.

Am ajuns într-un punct în care, după 18 ani de gimnastică, trebuia să mă cert zilnic pentru a-mi putea exprima părerea care nu era acceptată. Deci un cumul de toate”, a reacționat Bulimar.

Reclamă

Fosta medaliată olimpică încă nu a scăpat de problemele medicale. A dezvăluit că mai are nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Da (n.r. dacă mai are probleme cu piciorul). Ar trebui să mai am o operație la genunchiul stâng, pe care o tot amân pentru că sunt o fricoasă„, a precizat fosta gimnastă.

Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate de la America Express

Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril.

Reclamă 4 / 0/3

Ne sperie faptul că ne place să mergem la cursa pentru ultima șansă și ne place s-o câștigăm”, a declarat Jean cu umor. Pe locul doi s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. ”A fost un mic miracol mexican. Pentru noi e un motiv de mândrie faptul că am trecut cu bine prin această experiență de care ne-a fost frică”, a spus Ovidiu Buta.

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării. ”Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!”, a spus Larisa. ”Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!”, a adăugat Diana, pentru a1.ro.

Câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român

Se ştie câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român. Fostele gimnaste, care fac echipă la „America Express”, pe Antena 1, sunt recompensate cu rentă viageră pentru performanţele obţinute de-a lungul carierei.

Larisa Iordache şi Diana Bulimar au rente viagere diferite. Ambele au câştigat medalia de bronz în proba pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

În vârstă de 26 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

Pe lângă medalia olimpică câştigată în urmă cu 11 ani, Diana Bulimar a cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Campionatele Europene.

Rentele viagere pe care le primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar sunt publicate pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului. Anul trecut, Larisa a primit de la statul român, într-o singură lună, 13.973 de lei. În schimb, Bulimar a încasat 6.987 de lei, suma fiind repartizată în funcţie de performanţele obţinute în cariera sa de gimnastă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”