Închide meniul

Câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român. Concurentele de la „America Express” au rente viagere diferite

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 14:02

Reclamă
Câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român. Concurentele de la „America Express au rente viagere diferite

Câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român. Concurentele de la "America Express" au rente viagere diferite

Larisa Iordache şi Diana Bulimar, la America Express / Antena 1

Se ştie câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar de la statul român. Fostele gimnaste, care fac echipă la „America Express”, pe Antena 1, sunt recompensate cu rentă viageră pentru performanţele obţinute de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache şi Diana Bulimar au rente viagere diferite. Ambele au câştigat medalia de bronz în proba pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

Câţi bani primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar. Ce rente viagere au

În vârstă de 26 de ani, Iordache are un palmares uluitor. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

Pe lângă medalia olimpică câştigată în urmă cu 11 ani, Diana Bulimar a cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Campionatele Europene.

Rentele viagere pe care le primesc Larisa Iordache şi Diana Bulimar sunt publicate pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului. Anul trecut, Larisa a primit de la statul român, într-o singură lună, 13.973 de lei. În schimb, Bulimar a încasat 6.987 de lei, suma fiind repartizată în funcţie de performanţele obţinute în cariera sa de gimnastă.

Reclamă
Reclamă 4

Larisa Iordache și Diana Bulimar au acceptat o nouă provocare şi se întrec, la America Express pe Drumul Aurului, cu alte 8 perechi, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Deci eu cu Larisa, eu cu Iordache, o să facem bombă! O sa fim echipa racheta, câștigăm oricum. Numai îmi imaginez cum o târăsc după mine, că o doare un rinichi, o doare o glezna.. Mișcă-te, ca eu câștig azi! Aia o să mă înjure… parcă mă și văd prima, cum trag…si o vad: Bulimar, staaai! Vino odata, nebuno!” , a spus Diana Bulimar.

Reclamă

Cu mâncarea, Bulimar sigur nu va avea probleme în America Express.

Toată lumea spune că eu o sa mananc toate mizeriile, pentru că eu nu am miros. Mi-am pierdut mirosul, 70 la suta din miros”, a mai spus Bulimar.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au câștigat a doua imunitate din America Express – Drumul Aurului

În ediția 3 din America Express – Drumul Aurului, 8 echipe s-au luptat pentru o amuletă impresionantă și a doua imunitate. Diana Bulimar și Larisa Iordache au reușit să câștige avantajul de la jocul de amuletă, motiv pentru care au plecat primele în următoarea cursă, anunţă a1.ro.

Drumul a fost unul lung până la Irina Fodor. Echipele au avut de trecut misiuni neașteptate și de urcat o mulțime de trepte pentru a pune „mâna” pe cea de-a doua imunitate de la America Express – Drumul Aurului.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au reușit să ajungă primele la prezentatoarea TV, motiv pentru care se vor bucura de cazare și mâncare, dar vor scăpa și de cursa pentru ultima șansă de mâine.

Concurentele au sărit de fericire și s-au îmbrățișat la aflarea vești: „Pentru noi imunitatea este un confort psihic. Am zis că începem ușor să ne prindem și asta îmi dă putere să merg mai departe”.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

8:27

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și