Închide meniul

Diana Cristea, românca de 19 ani care a ucis un bărbat cu "Respirația Diavolului", condamnată la închisoare pe viaţă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 10:55

Diana Cristea, românca de 19 ani care a ucis un bărbat cu "Respirația Diavolului", condamnată la închisoare pe viaţă

captură The Mirror

Diana Cristea

  • Diana Cristea, condamnată la închisoare pe viaţă
  • A ucis un bărbat cu "Respiraţia Diavolului"

Diana, împreună cu prietenul ei, Osei, au fost condamnaţi pentru crimă, otrăvire, acuzaţii de furt şi înşelăciune, susţine libertatea.ro, care citează Mirror. Femeia a început să plângă când a auzit ce pedeapsă a primit: închisoare pe viaţă cu ordin de executare de cel puţin 16 ani, la Old Bailey. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Cristea, acuzată de implicare în uciderea unui campion irlandez de dans

"Adrian a fost fratele meu mai mic, am făcut totul împreună, el a fost ca un geamăn pentru mine. Sunt sfâșiată ca rezultat direct al acțiunilor tale egoiste și disprețuitoare. Mi-ai furat fratele mai mic și, fiind o femeie, acțiunile tale sunt chiar mai rele decât ale partenerului tău”, a fost reacţia lui Majella Murphy, sora celui ucis. 

Conform procurorului de caz, Diana şi iubitul ei ar fi folosit scopolamină, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori” pentru a pune victimele în incapacitatea de a se apăra. Cei doi sunt acuzaţi de procuror de crimă prin administrarea unor otrăvuri, dar şi pentru fraudă şi furt, conform The Sun.

Reclamă

Cei doi i-ar fi folosit apoi numele lui Murphy, pentru a încerca să cumpere diamante în valoare de peste 80.000 dolari, de la un bijutier din New York, potrivit Croydon Crown Court. Adrian Murphy a fost de şapte ori campion la dans.

Mai mult, cei doi sunt acuzaţi şi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, care a supravieţuit, dar a rămas fără 2.000 de lire. Iubitul româncei i-ar fi pus „Respiraţia Diavolului”, denumirea drogului folosit, în sucul de portocale.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diana Cristea
Diverse • 1 apr., 11:29
Cum a reacţionat adolescenta de 19 ani din România când şi-a aflat pedeapsa. Ea a ucis un bărbat cu "Respirația Diavolului"