Închide meniul
Foto

Diana Şucu, cucerită definitiv de soţul ei milionar: „Nu l-aş înşela niciodată!”. Sacrificiul făcut de Dan Şucu înaintea nunţii

Publicat: 11 decembrie 2023, 18:51

Reclamă
Diana Şucu, cucerită definitiv de soţul ei milionar: „Nu l-aş înşela niciodată!”. Sacrificiul făcut de Dan Şucu înaintea nunţii

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său

Diana Şucu şi Dan Şucu / Instagram

Diana Şucu este cucerită definitiv de Dan Şucu, soţul ei milionar. Fosta prezentatoare TV este nelipsită, de 19 ani, de lângă actualul patron al Rapidului. În vârstă de 49 de ani, Diana a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu cel care este unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni de afaceri români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a trecut printr-un divorţ dureros şi s-a recăsătorit în 2007. Şi-a găsit fericirea în braţele Dianei Şucu, cea cu care are doi băieţi. Prima soţie, Camelia Şucu, l-a acuzat ani la rândul că ar fi înşelat-o.

Diana Şucu, cucerită definitiv de soţul ei milionar

Diana Şucu a negat cu vehemenţă şi asigură că finanţatorul Rapidului a fost mereu un soţ fidel. Mai mult, a ţinut să afirme că nici ea nu ar putea vreodată să îl înşele.

Dan este un bărbat puternic dar, deopotrivă, și sensibil. Cinstit, tandru, iubitor, un tată minunat, un soț atent și fidel. Sunt foarte mândră de el. Iar eu sunt o mamă și o soție foarte implicată, sunt fidelă, nu l-aș înșela niciodată, empatică, generoasă și extrem de tandră„, a declarat Diana Şucu într-un interviu pentru cancan.ro.

Diana a venit cu precizări despre sacrificiile făcute de Dan Şucu înaintea nunţii. „Şi-a cumpărat libertatea”, făcând referire la suma plătită de omul de afaceri la divorţul de prima soţie.

Reclamă

Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai tarziu m-a cerut de soţie, mai exact pe 4 August 2005.

(Dan divorțase, nu?) În fapt, erau separati de doi ani, de drept se aflau in proces de divort de doi ani. Intr-un final, a platit si si-a cumparat libertatea, libertatea de a fi fericit si de a se casatori cu mine„, a spus Diana Şucu.

Câţi bani a plătit Dan Şucu la divorţul de prima soţie

Camelia Şucu şi patronul Rapidului s-au cunoscut în facultate şi au fost căsătoriţi timp de 18 ani. Au împreună două fete cu el, pe Cristina şi pe Ioana. Au divorţat cu scandal, în 2004, iar în urma partajului Camelia a primit zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare!

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii!„, precizase Diana Şucu.

Dan Şucu s-a implicat în fotbal şi a devenit, în acest an, acţionar majoritar la Rapid. În prezent deţine 70% dintre acţiunile clubului din Giuleşti. Obiectivul stabilit jucătorilor antrenaţi de Cristiano Bergodi este câştigarea titlului.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și