Închide meniul
Foto

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu! Actuala parteneră a milionarului a răbufnit şi a dat tot din casă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 11:56 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 12:34

Reclamă
Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu! Actuala parteneră a milionarului a răbufnit şi a dat tot din casă

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt căsătoriţi din 2017

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt nelipsiţi de pe Giuleşti / Instagram

S-a aflat care este suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Patronul Rapidului a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia Şucu, femeia cu care are două fete, pe Cristina și Ioana. S-au despărţit cu scandal, iar omul de afaceri a scos din conturi o sumă uriaşă. Chiar actuala soţie a milionarului român, Diana Şucu, a dat tot din casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2007 şi are doi băieţi din al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Daiana Şucu a răbufnit şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Dezvăluirile făcute de Diana Şucu

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Reclamă

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare!

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Dan Şucu, patronul Rapidului

S-a aflat cum arată topul bogaţilor din fotbal. La finalul anului 2022, cea mai mare avere o avea lui FCSB, Gigi Becali. Potrivit topului întocmit de Capital, latifundiarul din Pipera are de trei ori mai mulţi bani decât rivalul său de la Rapid, Dan Şucu.

Potrivit estimărilor, Becali are între 325 şi 425 de milioane de euro. Este urmat de Dan Şucu, care ar avea în conturi între 135 şi 145 de milioane de euro. Podiumul este completat de patronului lui Dinamo din Liga 4, Nicolae Badea.

Clasamentul celor mai bogaţi români din fotbal:

1. Gigi Becali, FCSB, 325-425 de milioane de euro

2. Dan Șucu, Rapid, 135-145 de milioane de euro

3. Nicolae Badea, CS FC Dinamo (liga a 4-a) 87-93 de milioane de euro

4. Vladimir Cohn, preşedinte Voluntari, 65-70 de milioane de euro

Reclamă

5. Cosmin Olăroiu, antrenor în EAU, 46-50 de milioane de euro

6. Mircea Lucescu, antrenor la Dinamo Kiev, 34-38 de milioane de euro

7. Gheorghe Hagi, patron şi antrenor Farul, 29-35 de milioane de euro

8. George Ţucudean, fost jucător, 23-25 de milioane de euro

9. Valeriu Iftime, FC Botoşani, 22-24 de milioane de euro

10. Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera, 22-24 de milioane de euro

Dan Şucu a preluat, în 2022, 50% din acţiunile Rapidului. În trecut a purtat negocieri şi cu Gică Hagi pentru a deveni finanţator la Farul.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și