Închide meniul
Foto

Dieta strictă a lui Ilie Dumitrescu: „Mânca numai asta!” Alimentul care l-a făcut să arate impecabil la 55 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 19:07

Reclamă
Dieta strictă a lui Ilie Dumitrescu: „Mânca numai asta!” Alimentul care l-a făcut să arate impecabil la 55 de ani

Dieta strictă a lui Ilie Dumitrescu

Colaj Instagram

Dieta strictă a lui Ilie Dumitrescu. Florin Maxim, actualul antrenor al celor de la Corvinul Hunedoara, a făcut dezvăluiri incredibile despre Ilie Dumitrescu. Maxim a fost coleg cu fostul mare internaţional român pentru puţină vreme la Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Maxim a dezvăluit ce putea să mănânce Ilie Dumitrescu în momentul în care a revenit din Mexic în România. Ilie Dumitrescu a împlinit 55 de ani şi are 4 copii: Pe Dani, Sică, Toto şi superba Mayra. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU UNICA FIICĂ A LUI ILIE DUMITRESCU)

Dieta strictă a lui Ilie Dumitrescu: „Mânca numai asta!”

„L-am prins când a venit din Mexic. Mânca numai rasol de vită, „mexicanele”, pe vremea aia, nu prea se găseau. Venise cu altceva. Și nea Piți (n.r. antrenor la Steaua în acea perioadă) ținea la mese. Voia să mâncăm bine. Nouă nu ne lipseau de la masă carnea de curcan, peștele, vita. Două-trei garnituri, salate.

Steaua era top de atunci! S-a pus accent pe vitaminizare de atunci, Vitality și Oxyblock. Alea le luam din 1999„, a spus Florin Maxim pentru iamsport.ro.

„Mister”, aventură cu soţia unui poliţist

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Reclamă

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și