Închide meniul
Foto

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995. Modul fabulos prin care a cucerit-o

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 12:41 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:33

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995. Modul fabulos prin care a cucerit-o

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995

Ilie Dumitrescu, alături de Letiţia Badea / GSP

Puţină lume ştie detalii despre viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Fostul jucător al Stelei şi al lui Tottenham a surprins în 1995, în momentul în care şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mister” a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a divorţat după numai patru ani. O cunoscuse deja pe Letiţia Badea, o tânără care era de o frumuseţe ieşită din comun.

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu

Cei doi şi-au oficializat relaţia după ce fostul mare fotbalist a semnat actele de divorţ. Au apărut atunci detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu studenta de la Filologie, despre care se spunea că seamănă cu Monica Bellucci. Ilie şi Letiţia s-ar fi cunoscut la o emisiune TV. Au urmat şase luni de tatonări. Tânăra ar fi fost în cele din urmă cucerită într-un mod fabulos, cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Grigorescu.

Leitiţia era atunci şi un model de succes în România. A defilat, la cele mai importante prezentări de modă, pentru Zină Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu.

Ilie Dumitrescu şi Letiţia nu au mai ajuns la altar, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani. Au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra. S-au despărţit după ce femeia a acuzat că ar fi fost înşelată. Letiţia a rămas cu afacerea pe care o avea, un magazin de lux în Dorobanţi.

Reclamă

În afară de cei patru copii din relaţiile cu Nela şi Letiţia, Ilie Dumitrescu ar mai avea o fiică. Potrivit libertatea.ro, este vorba despre Elisabeta. Aceasta nu a fost niciodată recunoscută de fostul mare fotbalist. Mama ei, Maria, ar fi trăit o poveste de dragoste cu Ilie în momentul în care acesta avea 17 ani.

Nu am nimic de declarat. E de ajuns că s-a trecut peste intimitatea mea„, a reacţionat presupusa fiică a lui Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

„Mister”, aventură cu soţia unui poliţist

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Ilie Dumitrescu, apariție rară alături de fiica sa

Dumitrescu a împlinit, pe 6 ianuarie, 54 de ani. Ilie și-a petrecut aniversarea alături de fiica sa, Mayra Daria. Cei doi au luat cina într-un restaurant de lux. Fostul fotbalist a imortalizat momentul de rețelele sociale.

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și