Închide meniul

Dieta strictă ţinută de Vera Wang, care, la 71 de ani, arată ca o adolescentă. "Asta mi-a fost cel mai greu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2020, 8:08 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Dieta strictă ţinută de Vera Wang, care, la 71 de ani, arată ca o adolescentă. "Asta mi-a fost cel mai greu"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera. 

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată:  "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Vera Wang, avere de 630 de milioane de dolari

Născută la New York, în 1949, Vera Wang a cucerit internetul cu pozele sale. Internauților nu le vine să creadă cum poate arăta femeia a împlinit 71 de ani pe 27 iunie.

Vera Wang este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și