Închide meniul
Foto

Diferenţa uriaşă între actuală iubită a lui Bănel Nicoliţă şi fosta soţie: „Atunci o să fie şi mai mare fericirea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 21:08

Reclamă
Diferenţa uriaşă între actuală iubită a lui Bănel Nicoliţă şi fosta soţie: „Atunci o să fie şi mai mare fericirea!”

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0

Bănel Nicoliţă, în timpul unei emisiuni

Diferenţa uriaşă între actuală iubită a lui Bănel Nicoliţă şi fosta soţie a fost dezvăluită chiar de fostul fotbalist de la FCSB. Tânăra este pasionată de sport şi îl ajută la Şcoala de fotbal pe care şi-a deschis-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, fotbalul a fost cel care l-a despărţit de frumoasa Cristina, cea care i-a fost soţie. (VEZI IMAGINI RARE CU FOSTA SOŢIE A LUI BĂNEL NICOLIŢĂ ÎN GALERIA FOTO) Spre deosebire de fosta soţie, actuala iubită a lui Bănel îl susţine în fotbal.

Sacrificiul făcut de iubita lui Bănel Nicoliţă

Sunt foarte ok. Am o relație, sunt foarte fericit, mă vedeți că nu sunt trist. Mă bucur că ne înțelegem foarte bine, e alături de mine cu școala de fotbal, este unul dintre oamenii importanți, să fiu sincer. A fost de la început că suntem de aproape 4 ani împreună și am construit amândoi, am plecat de jos. Când o să ajungem mai sus, atunci o să fie și mai mare fericirea pentru noi„, a spus Bănel Nicoliţă acum câteva luni la AntenaStars.

Căsnicia fostului favorit al lui Gigi Becali s-a încheiat în 2020. Totul după ce Bănel nu a acceptat să renunțe la clubul de fotbal din Făurei care l-a lăsat fără toată averea. Ultimatumul soției nu l-a făcut să se răzgândească, așa că s-a ajuns la partaj. Cristina i-a cerut să aleagă între fotbal şi ea.

Foarte mulți bani. 300.000 de euro, pe-acolo. Când m-am dus acolo nu era nimic, era haos. Am găsit oile. Și-am spus stop: punem plasă sus frumos, cum am văzut și eu pe-afară, să nu se mai ducă mingea în apă, în noroi, să se ducă omul după ea. Să se ducă în alb și să se întoarcă negru.

Reclamă

Am luat frumos vestiarele, am făcut dușuri, era unul și se spălau cinci inși. Am făcut tot, cap-coadă: la oaspeți, la arbitri. Am făcut din garaj unde își făceau unii mașini, cantonament, să doarmă zece jucători, camere, tot ce trebuie, paturi, televizoare.

Când am început să mai câștigăm și noi meciuri, eu veneam în fiecare zi la antrenament. Când vin într-o zi găsesc oile pe teren, după ce băgasem deja vreo 200.000 de euro. Nu știam ce să mai zic, pe cine să bat, pe cine să înjur. Am înnebunit. Ăsta e nivelul. N-ai ce să faci„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și