Închide meniul
Foto

Din ce a putut face avere milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2023, 12:58 / Actualizat: 30 iulie 2023, 17:00

Din ce a putut face avere milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România a dat o adevărată lovitură

George Ţucudean, pe proprietatea sa / Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, a fost nevoit să renunţe prematur la cariera de fotbalist, dar a trecut repede peste dezamăgire şi a continuat afacerile familiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţucudean câştigă acum sume uriaşe de bani dintr-un hotel de lux din centrul Aradului, un centru comercial şi dintr-o cramă din judeţ. După două titluri de golgheter al României şi 10 trofee interne, Ţucudean se implică în imperiul construit de familia lui.

Din ce a putut face avere milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

George a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

„Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect. Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!

Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert”, spunea cu două luni în urmă Ţucudean, citat de gsp.ro.

Reclamă

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbalși se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și