Închide meniul
Foto

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 11:10

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf / Profimedia Images

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. La 56 de ani, femeia care i-a fost alături 13 ani lui Laurenţiu Reghecampf arată uimitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste ca în poveşti, timp de 13 ani. Cei doi au împreună un băiat, pe Luca Reghecampf. Antrenorul român mai are un băiat din căsnicia cu Anamaria Prodan şi încă doi băieţi din relaţia cu Corina Caciuc.

Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf

Destinula făcut ca drumurile celor doi să se despartă, însă au rămas în relaţii civilizate. Mariana Pfeifer a rămas stabilită în Germania, acolo unde duce o viaţă discretă alături de soţul său. Mariana Pfeiffer are şi o afacere. Deţine un salon de înfrumuseţare, scrie viva.ro. La 56 de ani, Mariana Pfeiffer arată impecabil. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU MARIANA PFEIFFER)

Mariana Pfeiffer are 56 de ani şi are un copil cu Reghecampf, pe Luca. În prezent locuieşte în Germania şi şi-a refăcut viaţa cu un afacerist. De altfel, în puţinele postări de pe reţelele sociale apare alături de actualul soţ şi de Luca Reghecampf. A trecut peste drama amoroasă care i-a marcat viaţa.

Anul trecut, Mariana a fost în România și postat pe rețelele sociale mai multe imagini cu Luca Reghecampf și iubita fiului ei, Asiana Peng. Atunci a fost vizibilă transformarea spectaculoasă pe care a suferit-o (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Potrivit click.ro, Mariana Pfeiffer și-a diminuat ridurile de pe față cu botox. Mai mult, are și buzele ușor mărite, iar pomeții au fost definiți cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic. Are și sprâncenele tatuate.

Reclamă

Cum şi-a cunoscut Mariana Pfeiffer actualul soţ

Mariana Pfeiffer şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Laurenţiu Reghecampf. Femeia şi-a întemeiat o familie alături de Mathyas, un prosper om de afaceri, şi este mai fericită ca niciodată.

Mariana este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public şi are succes în afaceri. Are de o lungă perioadă de timp un salon de frumuseţe în Germania. Chiar ea a anunţat şi modul prin care l-a cunoscut pe actualul partener.

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și