Închide meniul
Foto

Din ce face, de fapt, bani, Corina Caciuc, amanta pentru care Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 12:36

Din ce face, de fapt, bani, Corina Caciuc, amanta pentru care Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, umilit

Colaj Instagram

Conform playsport.ro, Corina deţine un salon de înfrumuseţare, care i-a adus sume mari de bani în ultimii ani. Practic, aceasta nu a stat în banii pe care Reghe i-ar fi scos din conturile familiei pentru a-i cheltui cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil

Ies la iveală noi amănunte incendiare din interiorul familiei Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. Fiul cel mic al cuplului, poreclit Bebeto, iese la atac şi lansează acuzaţii grave la adresa tatălui său şi a noii sale iubite.

Iar mesajul lui Bebeto pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc este unul extrem de dur. „Să ne uiți și să nu te mai folosești de noi. Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc. Când ieși pe stradă să nu te ia lumea la mișto că e copilul tău”, i-a transmis Bebeto tatălui său.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a declarat recent, în cadrul unui interviu, că relația lui cu cei doi fii este foarte bună şi că nici nu se gândeşte să nu revină în viaţa lor, deşi nu mai este împreună cu Anamaria Prodan. „Relatia mea este una foarte buna. Sunt baietii mei si majoritatea timpului au stat numai langa mine. Nu există o altă relaţie. Este o perioada mai grea acum, dar sper să treaca si sunt sigur ca vom fi bine pe viitor”, a spus antrenorul, conform podcastului Fitză cu Aditză de pe Youtube.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan după aproximativ 15 ani de relaţie. Antrenorul este împreună de câteva luni cu Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat împreună şi urmează să devină părinţă. La finalul lunii mai a anului viitor iubita lui Reghe urmează să nască un băieţel. De asemenea, se pare că cei doi aşteaptă să se oficializaze divorţul şi să se căsătorească cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și