Închide meniul
Foto

„Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc!” Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil. Scandalul divorţului de Anamaria Prodan escaladează

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 22:18

„Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc!” Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil. Scandalul divorţului de Anamaria Prodan escaladează

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Este scandal total în familia Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf. Fiul cel mic al cuplului are o intervenţie extrem de dură în războiul divorţului şi dă de pământ cu Reghe, dar şi cu iubita acestuia, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, făcut praf de propriul copil

Laurenţiu Reghecampf Jr., poreclit Bebeto, dă de pământ pur şi simplu cu cei doi. E foarte supărat că tatăl său a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru Corina Caciuc. Puștiul în vârstă de 14 ani se simte abandonat după ce antrenorul Craiovei l-a vizitat doar de câteva ori în ultimele luni. Bebeto a fost dezamăgit să vadă că nici fratele lui vitreg, Luca Reghecampf, nu îi mai este aproape, deși au crescut niște ani împreună.

Iar mesajul lui Bebeto pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc este unul extrem de dur. „Să ne uiți și să nu te mai folosești de noi. Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc. Când ieși pe stradă să nu te ia lumea la mișto că e copilul tău”, i-a transmis Bebeto tatălui său, conform retetesivedete.ro.

Mesajul lui Reghe pentru Bebeto

Laurenţiu Reghecampf a declarat recent, în cadrul unui interviu, că relația lui cu cei doi fii este foarte bună şi că nici nu se gândeşte să nu revină în viaţa lor, deşi nu mai este împreună cu Anamaria Prodan. „Relatia mea este una foarte buna. Sunt baietii mei si majoritatea timpului au stat numai langa mine. Nu există o altă relaţie. Este o perioada mai grea acum, dar sper să treaca si sunt sigur ca vom fi bine pe viitor”, a spus antrenorul, conform podcastului Fitză cu Aditză de pe Youtube.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Anamaria Prodan după aproximativ 15 ani de relaţie. Antrenorul este împreună de câteva luni cu Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat împreună şi urmează să devină părinţă. La finalul lunii mai a anului viitor iubita lui Reghe urmează să nască un băieţel. De asemenea, se pare că cei doi aşteaptă să se oficializaze divorţul şi să se căsătorească cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și