Închide meniul

„Distrugătorul”, hoţul care l-a jefuit pe Gică Hagi, mărturie incredibilă! I-a uimit pe judecători

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 9:52

„Distrugătorul, hoţul care l-a jefuit pe Gică Hagi, mărturie incredibilă! I-a uimit pe judecători

Gică Hagi, după Farul - Chindia Târgovişte 0-0

Gică Hagi, doar o remiză pe stadionul din Ovidiu / Hepta

  • Gică Hagi a fost jefuit în iarna lui 2017
  • Hoţul a fugit cu bunuri în valoare de 50.000 de euro

Poreclit „Distrugătorul”, hoţul a primit opt ani şi opt luni de închisoare, fiind condamnat la despăgubiri uriaşe de către cei pe care i-a jefuit. Acesta avea 15 spargeri în cont şi furase bunuri în valoare de câteva sute de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În speranţa că va obţine o micşorare a pedepsei, hoţul a povestit în amânunt filmul şocant al evenimentelor. A ajuns la casa lui Hagi cu autobuzul 301 şi a declanşat chiar el alarma la casă. El a căutat prin vila antrenorului, chiar dacă oamenii legii ajunseseră acolo. El a vândut apoi ceasurile „Regelui” cu 3-4.000 de euro.

„Distrugătorul”, hoţul care l-a jefuit pe Gică Hagi, mărturie incredibilă

„Fiind audiat în faza de urmărire penală (filele 27-31, 32, 35.37, vol. I), inculpatul Marian F. a recunoscut săvârșirea acestei infracțiuni și a declarat că între sărbătoarea de Crăciun și Revelion de la sfârșitul anului 2017, nu mai reține data exactă, dar știe că în cursul nopții, a sărit gardul locuinței printr-un colț urcând pe un transformator electric.

Reclamă

A încercat inițial să pătrundă în interiorul locuinței pe la etaj, însă nu a reușit prin acel loc și a coborât înapoi unde a forțat o fereastră tip termopan și a pătruns în interiorul locuinței.

A căutat bunuri și obiecte de valoare în toată casa și își amintește că dintr-o cameră de la etaj, în partea stângă a încăperii, a observat un seif metalic, iar de pe acel seif a luat 3 ceasuri de mână, bărbătești, dintre care două erau din aur, iar unul avea curea neagră. Tot dintr-un dormitor de la etaj a luat și o casetă de bijuterii pe care a scăpat-o în curtea locuinței la plecare. În timp ce umbla în interiorul locuinței, s-a declanșat alarma sonoră, iar el și-a continuat căutările în interiorul locuinței, unde a stat în total aproximativ 10-15 minute, iar în acest timp nu a venit nimeni de la firma de pază să verifice locuința.

Reclamă

A mai menționat inculpatul că a venit în zona Pipera cu mijloace de transport în comun, respectiv cu ultimul autobuzul al liniei 301 și a coborât la stația dintre Jolie Ville și Grădina Zoologică, iar la plecarea din zonă a luat primul autobuz al liniei 301 din aceeași stație. Pe timpul nopții, până dimineață, a stat ascuns în interiorul curții numitului Hagi Gheorghe.

Bunurile sustrase le-a vândut a doua zi de dimineață unui bărbat pe care îl cunoștea de aproximativ 2 ani de zile, a cărui poreclă este “M___”, pe care l-a cunoscut prin târgurile din București și care locuiește în zona Lăptari-T__, Sector 2. În schimbul acelor ceasuri a primit suma de 3.000-4.000 de euro”, se arată în dosarul de la Judecătoria Buftea, conform playsport.ro.

Hoţul a fost descoperit cu ajutorul camerelor de luat vederi, iar Gică Hagi a şi uitat de nefericitul incident. „Nu știam că a fost prins. Niște ceasuri mi-a furat. Important este sănătatea mea şi a familiei. Nu-s lucruri bune, nu-mi face plăcere să vorbesc despre aşa ceva. Din păcate, ele există, n-avem cum să le evităm. În rest, un ceas, două, eu le fac pe toate. Depind de mine. Important sunt eu și familia mea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-i frumos să intri în casa cuiva, în intimitatea omului. Un gest foarte urât. Nu l-aș pedepsi cu nimic. Sper ca lumea să învețe că e un gest foarte urât să intri în casa cuiva fără să bați la ușă. Asta este mesajul meu, dar nu i-am dat importanță și nu mă interesează”, spunea Hagi, în trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România