Închide meniul

"Doi ani mi-am zăpăcit creierii cu ea!" Noi dezvăluiri despre vedeta din România care a fost acuzată de soţ că intră cu noroi în casă: "Toţi îmi spuneau: ‘Eşti un prost’!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 5:45

"Doi ani mi-am zăpăcit creierii cu ea!" Noi dezvăluiri despre vedeta din România care a fost acuzată de soţ că intră cu noroi în casă: "Toţi îmi spuneau: Eşti un prost!"

Facebook Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf

 Nicolae Zuluf spune că a avut de muncă până să ajungă pe aceeaşi lungime de undă cu actuala sa soţie. Totul s-a cauzat că cei doi proveneau din medii sociale diferite. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un an , doi, mi-am zăpăcit creierii cu ea. A a trăit într-o lume şi familie mai avută. Eu am trăit într-o familie amărâtă. Mergeam cu ghiozdanul în spate la antrenament şi poate nu aveam ce să mânânc şi alergam. Eui apreciez lucrurile pe care le am şi mi le-a dat Dumnezeu. Ea nu prea ţine la nimic, aşa, în general. La început era foarte diferită. Trăia în oraş. A trebuit să îi explic cum m-am chinuit eu, mi-a murit şi un frate", a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars

Nicolae Zuluf a jucat la echipe precum Victoria Brăneşti sau Dinamo şi a decis să renunţe la cariera de sportiv la vârsta de 26 de ani. 

"La fotbal, când am mers, mi-au dat în cap. De aia m-am lăsat şi de fotbal la 26 de ani. Toţi îmi spuneau că eşti un prost, nu trebuie să te laşi de la anii ăştia. Nu am mai rezistat pentru că toţi au scris urât de ei. Au fost momente când nu aveam bani să beau un suc şi nici bani de benzină", a mai spus Nicolae Zuluf. 

Nicolae Zuluf, despre Sânziana Buruiană: "Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!"

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

"Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată'', a spus Nicolae Zuluf

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și