Închide meniul

Dominika Cibulkova s-a vaccinat anti-Covid, dar a declanşat un scandal de proporţii. Acuze grave la adresa fostei finaliste de la Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 5:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Dominika Cibulkova s-a vaccinat anti-Covid, dar a declanşat un scandal de proporţii. Acuze grave la adresa fostei finaliste de la Australian Open

Profimediaimages

Dominika Cibulkova şi-a făcut vaccinul anti-Covid

Finalistă la Australian Open (2014), Cibulkova şi-a făcut vaccinul într-un moment în care doar medicii din prima linie aveau prioritate. Spiritele s-au inflamat la aflarea veştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dominika Cibulkova s-a vaccinat anti-Covid

"Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Am mers la spital împreună cu o persoană iubită și am vrut doar să mă interesez când va veni și rândul nostru la vaccinare. Dacă aș fi știut că fac o eroare atât de mare, nu aș fi profitat de această oportunitate de a mă vaccina. Îmi pare foarte rău, faţă de oamenii care așteptau să se vaccineze, pentru situaţia creată.

În același timp, vreau să le transmit oamenilor să nu le fie teamă să se vaccineze. M-aș bucura enorm dacă toată această neînțelegere ar căpăta o turnură pozitivă și i-ar convinge pe cât mai mulţi oameni să facă acest lucru. Aș fi bucuroasă să mă implic în orice campanie de informare în acest sens. Eu consider că vaccinul este sigur și singura abordare corectă", a transmis Cibulkova pe Instagram.

Conform polsatspot.pl, soţul fostei jucătoare de tenis s-a vaccinat într-un spital din Bratislava. Medicii au fost revoltaţi când au aflat, iar unul dintre ei a transmis un mesaj vehement.

Reclamă

"Din moment ce ai primit un vaccin, care, conform legii, este disponibil doar pentru doctori, te invit să lucrezi în orice departament în care sunt tratați pacienții cu coronavirus", a scris un medic pe reţelele sociale.

Chiar şi ministrul Sănătăţii din Slovacia a sfătuit-o pe Dominika Cibulkova să devină voluntar într-un spital care tratează persoane infectate cu Covid-19.

Cibulkova s-a retras în 2019, după 15 ani în care a jucat la cel mai înalt nivel. În întreaga carieră a câştigat premii în valoare de peste 17 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și